Dolar 32,3151
Euro 35,1407
Altın 2.294,85
BİST 9.069,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Beylikdüzüspor’da Tamrak Rüzgarı

A+
A-
04.08.2015

Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Beylikdüzüspor’da Teknik Direktör Ahmet Tamrak rüzgârı esiyor. İdmanlarda sürekli oyuncuları uyaran ve hataların tekrarlanmaması için çalışmaları sık sık kesen Teknik Direktör Tamrak, tüm yapılan uyarıların takımın başarısı için olduğunu söylemeden geçemedi.
Takım olarak başarılı olmak gerekiyorsa mutlak şekilde hataların asgariye çekilmesi gerektiğini söyleyen Tamrak, genç oyuncuların birçok kez hata yaptığını onları bu şekilde yapılan idmanlarda uyararak eksiklerini gidermeleri için uğraş verdiklerini söyledi. Yeni sezonda hedeflerini BAL, Bölgesel Amatör Lig olarak belirlediklerini söyleyen Teknik Direktör Ahmet Tamrak, Beylikdüzüspor’un bunu başaracak potansiyele sahip olduğunu, eksiklerin aza inmesi için üzerlerine düşeni fazlasıyla yapmaları gerektiğini söyledi. Genç oyuncular ise, Ahmet Tamrak’ın idman programından memnun olduklarını, hocalarının uyarılarını dikkate alarak eksiklerini en aza indireceklerini söylemeden geçemediler.

İbrahim Keskin

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!