Dolar 32,5679
Euro 35,0040
Altın 2.429,00
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

1877 Alemdağ hedefe çok yaklaştı

A+
A-
24.12.2017

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grupta sezonun en önemli maçlarından birisi Nurtepe Stadında Kuştepespor ve 1877 Alemdağspor arasında oynandı.

Kazanan takımın Klasman Grubu için büyük avantaj sağlayacağı maçı deplasman ekibi 1877 Alemdağspor 2-0 kazanırken, Çekmeköy ekibini galibiyete bu sezon 21 gole ulaşan yıldızı Sinan Yıldırım taşıdı.

Ligin ilk yarısında oynanan maçı Kuştepespor 2-1 kazanmıştı. Rövanş maçında Şişli ekibinin taraftarları takımlarına destek verirken, Kuştepespor’u Alibeyköyspor taraftarları da destekledi.


Ozan Ergün, Özgür Tolga Özcan, Mert Çil Hakem triosunun yönettiği maçın 4. Dakikasında Hamza’nın ortasına Ramazan kafayla fileleri havalandırdı ancak Yardımcı Hakem Mert Çil’in ofsayt işareti ile gol geçerli sayılmadı.

5. dakikada Kuştepespor’un golcüsü Ramazan Şaşkın, 1877 Alemdağspor kalecisi Seyhun ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu üstten dışarı attı.

11. dakikada Kuştepespor defansının ortasına atılan topu kontrol eden Sinan Yıldırım güzel bir vuruşla deplasman takımını 1-0 öne geçirdi.

24.dakikada Kuştepespor’un penaltı beklediği pozisyonda maçın hakemi Ozan Ergün oyunu devam ettirdi.

İlk yarısı 1877 Alemdağspor’un 1-0 üstünlüğü ile biten maçın 76. Dakikasında sağ kanattan gelişen atakta Sinan Yıldırım aşırtma bir vuruşla takımını 2-0 öne geçirirken, ligdeki gol sayısını 21 yaptı.

Maçın son anlarında sahada gergin anlar yaşandı. Bu dakikalarda Yardımcı Hakem Tolga Özcan’a itiraz eden Kuştepespor Yöneticisi Bülent Akçay oyun alanı dışına gönderildi. Maçın kalan anlarında sonuç değişmedi ve 35 puana yükselen 1877 Alemdağ, zorlu maçta Kuştepespor’u 2-0 mağlup ederek Klasman Grubuna çok yaklaştı. 30 puanda kalan Kuştepespor ise şansını azalttı.

Maçın son anlarında Kuştepespor taraftarının 1877 Alemdağspor’dan Mesut Aydın ve oyundan çıkan Sinan Kayhan’a tepkileri vardı. Maçın bitiş düdüğünün ardından soyunma odaları koridorlarında yaşananlara Çevik Kuvvet Polisleri müdahale ettiler.

Akçay: Bizi Klasman Grubunda görmek istemiyorlar
Maçın ardından bir açıklama yapan Kuştepespor Başkan Yardımcısı Bülent Akçay, bu sezon Hakem hatalarından çok dertli olduklarını söyledi. 1877 Alemdağ maçının Hakemi Ozan Ergün’ün verdiği kararlarda çifte standart olduğunu söyleyen Akçay, “hep birlikte gördük, çok bariz ataklarımızda avantaj kuralını uygulamadı, aynı pozisyonlarda rakibimize farklı kararlar verdi. Bu sezon oynadığımız 17 maçın sadece 1- 2 tanesinde adaletli ve gördüğünü veren Hakemlere rast geldik. Bu sezon başta Hakemler olmak üzere bizi Klasman Grubunda görmek istemeyenler var. Kuştepespor camiası olarak bu yapılanları unutmayacağız. Klasman Grubu için iddiamız azaldı ancak bitmedi. Son yıllarda bir Kuştepespor düşmanlığı aldı başını gidiyor ancak biz güçlü bir camiayız, tüm zorlukların hakkından geleceğiz” dedi.

Ali Kemal Demir


YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!