Dolar 32,5866
Euro 34,8556
Altın 2.493,07
BİST 9.697,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

1877 Alemdağspor’dan Başkan Poyraz’a ziyaret

A+
A-
16.04.2018

Çekmeköy ilçesini Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek 1877 Alemdağspor Yönetim Kurulu Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ı makamında ziyaret etti.

İstanbul Süper Amatör Ligi adından söz ettirerek zirvede tamamlayan ve klasman grubunda yenilgisiz  şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige yükselen 1877 Alemdağspor, Kulüp Başkanı Mustafa Ersin ve Yönetim Kurulu tam kadro olarak Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ı ziyaret etti.

Oldukça samimi ortamda gerçekleşen görüşmede Kulüp Başkanı Musrafa Ersin önümüzdeki sezonun planlanması ve projeleri hakkında Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’a bilgiler vererek yaptığı desteklerden dolayı teşekkür etti.



1877 Alemdağspor Kulübü Başkanı Mustafa Ersin’i ve Yönetim Kurulunu şampiyonluktan dolayı tebrik eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Bu şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizim için önemli olan üzerimize düşeni yapmak. Biz Çekmeköy Belediyesi olarak her türlü desteği elimizden geldiği kadar yapacağız. Spora desteğimiz artarak devam edecek. Maçlarınıza gelip sizleri de destekleyeceğiz inşallah ” dedi.

Ellerinden geldiği sürece sporun ve sporcuların yanında olmaya çalıştığını söyleyen Ahmet Poyraz, 1877 Alemdağspora başarılar dileyerek nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Şampiyonluk kupası ile çekilen fotoğrafların ardından görüşme sona erdi.

Murat Nazik


YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!