Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Şampiyon hoca yeni takımını bekliyor

A+
A-
11.10.2015

2014-2015 2.Amatör Lig 18.Grupta Doğangüneş SK’yı şampiyon yaparak 1.Amatör kümeye çıkaran yılların tecrübesi kurt hoca Nedim Necat Dansuk yönetimle gelecek sezon planlamasında anlaşma sağlayamayınca istifa etmişti.

2015-2016 1.Amatör Lig sezonunun başlamasına birkaç gün kala görüşlerini aldığımız kurt hoca Nedim Necat Dansuk sözlerine 2014-2015 sezonu için Süper Amatör ve 1.Amatörden birçok takımdan teklif aldım görüştüm. Fakat maalesef kulüplerin bütçe ve hedef sorunları nedeniyle bir türlü anlaşma şansı yakalayamadık.Hocam sana döneceğiz diyen bazı kulüplerde mevcut kadrolarıyla devam edince hala yeni kulübüm belli olmadı. Son yılda takımını şampiyon yapmış bir hoca olunca bu durum daha da üzücü bir hal alıyor. Şuan sadece Beşiktaş Futbol Okulları projesinde hocalık yapmaktayım.

1.Amatör sezonunun başlamasına sayılı günler kalmasına rağmen yeni bir kulüple çalışabileceğim umudunu hala taşıyorum. Sezonu devam eden Süper Amatör ligden veya sezona merhaba diyecek 1.Amatör ligden gelecek bir hedefi olan buna uygun bütçeye sahip kulüplerin tüm tekliflerine açığım.Amacım  bir kulüpte uzun yıllar çalışmaktır. İstikrarlı bir yönetim hoca takım birleşmesinin başarıyı getireceğine inanıyorum. Amatör futbolu seven tüm sporseverlere sürekli takip ettiğimamatörlig sitesini takip etmelerini tavsiye ediyorum. Bu vesileyle yeni başlayacak olan 1.Amatör Ligde tüm takımlara başarılar diliyorum diyerek sözlerini noktaladı.


Özgür Çetinkaya

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!