Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

1877 Alemdağspor’da Erenoğlu dönemi

A+
A-
05.01.2023

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup takımlarından 1877 Alemdağspor’da Emir Barlas’ın görevinden ayrılmasından sonra Teknik Direktörlük görevine daha öncede mavi beyazlı ekipte görev yaparak şampiyonluk yaşayan tecrübeli isim Necmi Erenoğlu getirildi.

1877 Alemdağspor tesislerinde imzayı atan Tecrübeli Teknik Direktör Necmi Erenoğlu futbolcularla tanışarak ilk antrenmanını yaptırdı. Hafta sonunda Alemdağ Stadında oynanacak Selimiyespor maçında Teknik Sorumlu olarak sahaya çıkacak olan Necmi Erenoğlu’nun yardımcılığını Erdal Beşiktaşlı yapacak.

Son olarak Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’da görev yapan başarılı teknik adam disiplinli çalışmaları ve oyunu iyi okuması ve göze hoş gelen futbol oynatması ile tanınıyor. Mavi Beyazlılar oynadığı 10 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 yenilgi ile 13 puanla 6. sırada yer alıyor.

Necmi Erenoğlu kimdir?
Çalıştığı bir çok takımda şampiyonluk yaşayan 1955 doğumlu Necmi Erenoğlu Gebzespor, Mustafa Kemalpaşaspor, Üsküdar İcadiyespor, Yeldeğirmenispor, Acıbademspor, Alemdağspor, Çekmeköyspor, 1877 Alemdağspor ve Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor takımlarında antrenörlük yaptı.

Murat Nazik

error: İzinsiz kopyalanamaz!