Dolar 32,3800
Euro 34,6785
Altın 2.402,78
BİST 10.051,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Sefaköy Kartalspor yeni sezon hazırlıklarına başladı

A+
A-
24.07.2018

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig’in kapısından dönen Sefaköy Kartalspor, 2018-2019 sezonu için şampiyonluk parolası ile hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Selçuk Aydın ve yardımcısı Hasan Morkoç nezaretinde yaklaşık 1.5 saat süre ile çalışan Sefaköy Kartalspor, antrenmana kısa koşularla başladı. Açma-germe hareketleri sonrasında topla buluşan futbolcular daha sonra kısa koşularla sezonun ilk antrenmanını noktaladılar.


Siyah-beyazlılar, yeni sezon ilk çalışması öncesinde dış transferde Sultanmuratspor’dan Arda Şakiroğlu ve Sakarya Akovaspordan Gürkan Kahveciler renklerine katarken iç transferde Fırat Öztaş ile yeniden anlaşmaya vardılar.

Küçükçekmece temsilcisinin yeni sezon ilk çalışmasını 2.Başkan M. Cem Özel, Genel Kaptan Rasim Aksoy ve yöneticilerden Serdar Kasap ve Naci Çavuşlar da izlediler.

Kulüp Başkanı Yener Dayı, futbolcularını telefon ile arayarak Sefaköy Kartalspor’un geçen sezon ortaya koyduğu istikrarın yeni sezonda da devam edeceğini söyledi. Dayı, “Sefaköy Kartalspor geçen yıl başlattığı istikrarlı çalışmayı bu yıl da devam ettirecek. Hedefimiz şampiyon olup bir üst lige çıkmaktır. Güçlü kadromuzu yeni transferlerle güçlendirdik. Hedefimiz 1.Amatör Lig’de şampiyon olmaktır. Özlenen ve beklenen başarı el ele vererek gelecektir” diye konuştu.

Yeni sezon çalışmaları hakkında bilgi veren Sefaköy Kartal spor Kulüp 2.Başkanı M. Cem Özel yeni yapılan transferler ile takım kadrosunun şu an 35 olduğunu belirterek, “Yapılacak çalışmalar sonucu hocamızın değerlendirmeler neticesinde takımımızın 25 kişilik kadrosu oluşacak. Sezona en iyi şekilde hazırlanmak için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Bizim hedefimiz şampiyon olarak Süper Amatör Lige çıkmak. Bu amaçla da takım olarak en iyi transferleri yapmak için elimizden geleni yaptık.  Geçtiğimiz futbol sezonu Süper Amatör lig kapısından dönen takımımız bu yıl da şampiyon olacak. Bizlere ve takımıza güvenerek her zaman yanımızda yer alan taraftarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Teknik Direktör Selçuk Aydın İstanbul 1.Amatör Futbol Ligindeki hedeflerinin iyi oyun, şampiyonluk ve Süper Amatör Lig olduğuna dikkat çekerek sporculardan bu hedefler doğrultusunda hem saha içi hem saha dışında davranışlarına dikkat etmelerini istedi. Haftanın 3 günü kendi tesislerinde antrenman yapacaklarını vurgulayan teknik direktör Selçuk Aydın Kurban Bayramı sonrası iki gün yapacakları hazırlık karşılaşmalarıyla lige iyi bir başlangıç yapacaklarını belirtti.

Yeni sezon ilk çalışmasının sonunda Sefaköy Kartalspor Kulüp Başkanı Yener Dayı’nın oğlu Utku Dayı futbolculara baklava ikram ederek moral vermiş oldu.

Yılmaz Aktepe


YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!