Dolar 32,3798
Euro 34,7506
Altın 2.409,50
BİST 10.077,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Gebzespor Başkanı Avcı’dan Düşmez’e sert sözler

A+
A-
12.04.2021

Bölgesel Amatör Ligdeki Gebzespor’un Başkanı Recep Avcı’dan TFF Başkanvekili Ali Düşmez hakkında zehir zemberek sözler. Avcı, BAL ligini iptal eden Düşmez’i istifaya davet ederek koltukta oturmaması gerektiğini vurguladı.

Gebzespor Başkanı recep Avcı, 17-18 Nisan’da başlayacağı açıklanan BAL liginin yeniden erteleyen TFF Başkanvekili Ali Düşmezi’i topa tuttu. Düşmez’i istifaya davet eden Avcı, sert göndermelerin yanı sıra haklarını sonuna kadar arayacaklarını söyledi. İşte Avcı’nın açıklamaları: Aylardır tüm amatör sporcular ve amatör spor kulüpleri ile dalga geçer gibi açıklamalar yapan, her seferinde ağzından cımbızla laf aldığımız sözde amatörlerimizin başkanı olan Ali Düşmez, bu yaptığın insanlığa sığmaz. Bu yaptığın yazıktır, günahtır. Zalimin zulmü varsa, mazlumun Allah’ı var. Kulüp başkanları masraf yapıp takımlarını kampa alarak sezona hazırladı. Şimdi kalkıp kendin bile açıklama yapmıyorsun!

“Sen amatörlerin başkanı değilsin”
Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu’na tarihi ve takvimi olmayan Mayıs ayının son haftası gibi ilginç bir ‘sözde açıklama’ yaptırıyorsun. Durum anlaşıldı. Sen amatörlerin başkanı değilsin, sen amatörleri sevmiyorsun. Bu saatten sonra sen amatörleri temsil etmiyorsun, edemezsin. Tüm Türkiye’deki amatör spor kulüp başkanları ve amatör sporcuları bu adama karşı dik durmaya ve hakkını aramaya davet ediyorum.  Amatör kulüplerin haklarının olduğu koltuğu işgal eden ‘o başkanın’ derhal koltuğu bırakması gerekiyor. Bakanlık nezdinde bütün başkanlarımızla birlikte sonuna kadar hakkımızı arayacağımızı kamuoyuna duyuruyorum.

https://www.hedefgazetesi.com.tr/

ETİKETLER: ,
error: İzinsiz kopyalanamaz!