Dolar 32,3949
Euro 34,7104
Altın 2.421,29
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Kartalspor Paşabahçe’yi dört golle geçti

A+
A-
26.10.2021

İstanbul Süper Amatör Liginin iki temsilcisinin yaptıkları hazırlık maçının adresi Paşabahçe Stadıydı. Beykoz İlçesinin temsilcisi olan Paşabahçespor ideal kadrodan birçok isminden yoksun çıktığı mücadelede direnç gösterme gayretinde olsa da sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu.

Paşabahçe takımı daha önceden planlanan karşılaşmada kadrosundaki yetenekli ve tecrübeli isimlerden yararlanamadı. Kaptan Dinçer Kayhı yaşadığı trafik kazası nedeni ile ağrılarından dolayı oynayamazken maçı kenardan takip etti.

Gribal enfeksiyon yaşayan Bahadır Yaydan ile üst adalesinde çekme olan bir başka yetenekli isim Yusuf takımdaki yerlerini alamayan isimler olurken Kaleci Buğra, Ekrem, K.Yusuf ve Serkan maça çıkamayan isimler oldular.

Stat: Paşabahçe
Paşabahçe:
Çağlar, Barış, Ömer, Meriç, Fırat, İrfan, Alican, Rıdvan, Emre, Orhan, Berke
Teknik Sorumlu:
Tayfun Uzunkaya
Kartalspor:
Berat, Ersel, Bülent, Can, Doğa, Savaş, Ekrem, Erdem, Abdülkadir, Sergen (Ali), Ensar
Teknik Sorumlu:
Ayhan Elmastaşoğlu
Goller:
Dk.4 Sergen, Dk.19 Savaş, Dk.40 Penaltıdan Sergen, Dk.85 Ali

TALİP ERCAN – ERHA BEYKOZ

ETİKETLER: ,
error: İzinsiz kopyalanamaz!