Dolar 32,3972
Euro 34,6310
Altın 2.392,24
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Cevizli Anadoluspor’da Çetinkaya dönemi

A+
A-
23.11.2021

Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 2.Grup takımlarından Cevizli Anadoluspor’da Murat Büyüköner’in görevinden ayrılması ile boşalan Teknik Direktörlük görevine Keskin Çetinkaya getirildi.

Son olarak BAL’da Atlasspor’da görev yapan 51 yaşındaki Keskin Çetinkaya Cevizli Anadoluspor’un yeni Teknik Sorumlusu oldu.

Aynı zamanda Beden Eğitimi öğretmeni olan 1970 doğumlu Keskin Çetinkaya, çalıştığı takımlarda başarılı bir grafik sergileyerek, disiplinli çalışmaları ve futbolcularla kurduğu başarılı iletişimleri ile biliniyor. Cevizli Anadoluspor ligde oynadığı 3 maçta 2 beraberlik ve 1 yenildi alan Kartal temsilcisi 2 puanla grupta son sırada yer alıyor.

Keskin Çetinkaya İlk idmanına çıktı
Cevizli Anadoluspor’un yeni Teknik Sorumlusu Keskin Çetinkaya ve ekibi bu akşam Kartal 75.Yıl Stadında Kulüp Başkanı Yardımcısı Memiş Dikilitaş, Sportif Direktör Muharrem Sağlam ve futbolcularla tanışarak ilk antrenmanını yaptı. Hafta sonunda iç sahada Başiskele Doğantepespor maçında Teknik Sorumlu olarak sahaya çıkacak olan Keskin Çetinkaya’nın yardımcılığını Salih Aydın yaparken, kaleci hocası olarak Mert Zere görev yapacak. Kartal temsilcisi ilk çalışmasına bugün çıkan ve başarılı sonuçlar almayı hedeflediğini ifade eden Çetinkaya “Takımda kaliteli oyuncu grubu var. Kadroda daha önceden tanıdığım, çalıştığım, karakterlerini bildiğim oyuncular mevcut. İnşallah ben ve ekibim el birliği ile Cevizli Anadolu camiasını en iyi şekilde temsil etme gayreti içinde olacağız” dedi.

Keskin Çetinkaya kimdir?
1970 Sinop doğumlu teknik adam Antrenörlük kariyerine 2009 yılında Sancaktepe Belediyespor kulübünde başladı. Sancaktepe Belediyespor ve Ümraniyespor’un profesyonel 3. Lige çıkmasında önemli katkıları bulunan Çetinkaya 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarında Sancaktepe Belediyespor kulübünde görev yaptıktan sonra 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarında Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Teknik Sorumlusu olarak kariyerini sürdürdü. Ardından 1877 Alemdağspor ile BAL’a çıkma sevinci yaşayan başarılı Teknik Adam son olarak Atlasspor takımında görev yaptı.

Murat Nazik

error: İzinsiz kopyalanamaz!