Dolar 32,3841
Euro 34,6882
Altın 2.409,30
BİST 10.111,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Galata Küçükköy’ü tek golle geçti

A+
A-
24.01.2022

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup karşılaşmasında Galata ve Küçükköyspor ilk ikiye girebilmek için zorlu bir maça çıktı. Beyoğlu Stadındaki müsabakayı İlker Yasin Avcı, Şenol Bektaş, Samet Özkul Hakem triosu yönetti.

90 dakikası büyük çekişmeye sahne olan müsabakada 65.dakikada Oğulcan Çelebi’nin golü ev sahibi Galata’ya 3 puan getiren gol oldu. 1-0

Maçın son bölümleri büyük çekişmeye sahne oldu. 90+5’nci dakikada Küçükköyspor serbest vuruş kazandı. Yeşil-Siyahlılarda kaleci Oktay Kara’da ceza sahası içerisine geldi. Ceza sahasına ortalanan topu Küçükköy kalecisi Oktay Kara eliyle topu kale alanı üzerinde bekleyen arkadaşına gönderdi. Gol ile sonuçlanan bu vuruşa Hakem İlker Yasin Avcı önce gol kararı verdi. Daha sonra ise Yardımcı hakem, hakemini uyararak atılan golün nizami olmadığını iletince gol kararı iptal oldu. Küçükköysporluların itirazlardan sonra Fatih Özdemir ikinci sarı kartı gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. 90+5’te ise yeşil-siyahlıların kaptanı Cengizhan Acar da kırmızı kart görünce Küçükköyspor 9 kişi ile maça tamamladı.

Zorlu maçı 1-0 kazanan Galata puanını 31 yaparken, Küçükköyspor 30 puanda kaldı. Bu grupta Haliç’in de Bahçelievler Soğanlı’ya yenilmesi üzerine şampiyonluk yarışı yeniden başlamış oldu.

Serkan Yıldız

error: İzinsiz kopyalanamaz!