Dolar 32,3933
Euro 34,6200
Altın 2.390,34
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Silivrispor Uğur Azeri’nin Olta’sına takıldı

A+
A-
06.10.2022

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve ilk haftayı 1-0 galibiyetle kapatan Silivrispor, önceki akşam işletmeciliğini Uğur Azeri’nin yaptığı Olta Balık restoranında akşam yemeğinde ağırlandı.

Grupta ilk haftayı galibiyetle kapatan takımlar arasında olan Silivrispor akşam yemeğinde bir araya geldi. Uğur Azeri’nin daveti üzerine Olta Balık lokantasında ağırlanan Silivrisporlu oyuncular akşam yemeği ile birlikte sahilde hoş vakit de geçirdiler. İşletme sahibi Uğur Azeri; “İlçemizin marka değeri olan kulübün yanında olmak gurur verici. Ülke genelinde Silivri’yi en iyi şekilde tanıtan ekibin yanında olmak ayrıca yanlarında olduğumuzu hissettirmek işletme olarak bir borçtur. Bu zaman değil her zaman kulübümüzün yanındayız olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Akşam yemeğine Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru, İkinci Başkan Nuri Çolakoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Vedat Tunbar, Turgay Dönmez, Ahmet Yalçın, Halil Şahin, Şahan Karakaş, kulüp ana sponsoru Erkan Umuç ile birlikte Metin Karakaş’ta katılım sağlayan isimlerden oldu.

Engin Akın

ETİKETLER: ,
error: İzinsiz kopyalanamaz!