Dolar 32,4267
Euro 34,6816
Altın 2.396,91
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Yeşilova Esnafspor zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı

A+
A-
08.11.2022

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup 5. hafta karşılaşmasında İstanbul Gümüşhanespor Yeşilce Stadında Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor’u misafir etti. Lig lideri olarak bu zorlu karşılaşmaya gelen konuk ekip karşısında kazanarak puan farkını azaltmak isteyen ev sahibi turuncu-mavililer, beklemediği bir mağlubiyet aldı.

Karşılaşmayı Deniz Dilşen yönetirken, Ali Kurt ve Burak Bakırtaş yardımcı hakem olarak görev yaptılar. İlk yarısı golsüz sona eren mücadelenin 66. dakikasında konuk ekip penaltı kazandı. Bu karara büyük tepki gösteren ev sahibi ekip oyuncularının ve teknik heyetin tüm itirazları sonuç vermedi ve topun başına geçen Hacı Arif Evmez yeşil beyazlıları 1-0 öne geçirdi.

Maçın 67. dakikasında Küçükçekmece temsilcisinde Doğukan direk kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve kalan dakikaları Küçükçekmece temsilcisi konuk ekip 10 kişi tamamladı. İstanbul Gümüşhanespor kalan dakikalarda rakip kalede gol pozisyonları üretse de topu filelerle buluşturmayı başaramadılar ve karşılaşma 1-0 Yeşilova Esnafspor’un galibiyetle sona erdi.

Mücadele sonrasında ev sahibi ekipte karşılaşmanın hakemlerine büyük tepkiler vardı. Buna rağmen her iki takım oyuncuları birbirlerine başarı dileyerek soyunma odasına gittiler. Zaman zaman gerginleşen karşılaşmanın sonunda saha içinde oyuncuların, tribünde yöneticiler birbirlerine başarı dilemeleri günün en güzel görüntülerini oluşturdu.

Turgay Tokel

error: İzinsiz kopyalanamaz!