Dolar 32,3810
Euro 34,6041
Altın 2.387,71
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

İlk yarının lideri Silivrispor

A+
A-
26.12.2022

Bölgesel Amatör Lig 13. Grupta ligin ilk yarısının son haftasında Edirne deplasmanına çıkan Silivrispor zorlu geçen doksan dakikanın ardından Uzunköprüspor’u 2-1 yenerek liderliğini sürdürdü.

Edirne Saraçhane Stadında oynanan ve doksan dakikası vasatın üstünde oynanan maçta lider Silivrispor skora çabuk gitti ve maçı 2-1 kazanarak yoluna devam etti. Maça hızlı başlayan Silivrispor özellikle ilk çeyrekte rakibi üzerinde önemli bir baskı kurdu. Daha ilk dakikalarda Uzunköprü ceza alanı içine yüklenen Silivrispor aradığı golü bir türlü bulamadı. Uzunköprü defansı ve kalecinin etkin oyunu erken gole engel oldu.

Müsabakanın 39.dakikasında Ali Yılmaz ile 1-0 öne geçen Silivrispor ilerleyen dakikalarda başka gol bulamadı ve ilk yarıyı 1-0 önde kapatarak soyunma odasına gitti. İkinci yarıya da etkili başlayan Silivrispor müsabakanın 57.dakikasında yine Ali Yılmaz ile golünü buldu ve durumu 2-0 yaptı. Bu dakikadan sonra oyunu kendi sahasında kabul eden Silivrispor kalesinde tehlikeler görmeye başladı.

Silivrili oyuncu golünü attı
Silivrispor altyapısından yetişen Siraç Çakır’ın oyuna girmesiyle birlikte Uzunköprü hücum oyunu şekillenmeye başladı. Müsabakanın 75.dakikasında Silivrispor altyapısından yetişen genç oyuncu Siraç Çakır golünü attı ve durumu 2-1 yaptı. Bu golle birlikte baskısını iyice arttıran Uzunköprü takımı bir türlü beraberlik golünü bulamadı ve maç 2-1 Silivrispor’un üstünlüğü ile noktalandı. Bu skorla birlikte Silivrispor ilk yarının sonunda grupta liderliğini ilan ederken Uzunköprü ise alt sıralardan bir türlü kurtulamadı.

Engin Akın

error: İzinsiz kopyalanamaz!