Dayı, Sancaktepespor’da sol kanadı aldı
İstanbul 1. Amatör Ligde iddialı takım kuran Sancaktepespor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
Geçtiğimiz sezon Sancaktepe Emekspor formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken genç sol bek Rebercan Dayı, mavi-beyazlı kulüple resmi sözleşmeye imza attı.
Geçen sezon 9 golle dikkat çekti
Henüz 21 yaşında olmasına rağmen futbol zekâsı, sahadaki disiplini ve bitmek bilmeyen enerjisiyle tanınan Rebercan Dayı, 2025-2026 sezonunda Sancaktepespor’un sol kanadında ter dökecek. Geçtiğimiz sezon Sancaktepe Emekspor forması altında toplam 9 gole imza atan genç oyuncu, hem defansif hem de ofansif yönüyle teknik ekibin gözdesi oldu. Sol bek ve sol açık pozisyonlarında görev yapabilen Rebercan’ın özellikle etkili bindirmeleri, çizgi kullanımı ve oyunu iki yönlü oynayabilme becerisi, teknik heyetin dikkatini çekti.
Sancaktepespor Kulüp tesislerinde düzenlenen ve Koordinatör Yasin Gezgin’in de hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Rebercan Dayı, yaptığı açıklamada: “Hedefi şampiyonluk olan Sancaktepespor’a katıldığım için büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu transferde emeği geçen başta Yasin Gezgin hocama ve tüm kulüp yönetimine teşekkür ederim. Yeni sezonun kazasız belasız, iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum.”
Rebercan Dayı kimdir?
Futbola 2015 yılında Sancaktepe Ziganaspor altyapısında başlayan 2004 doğumlu Rebercan Dayı, daha sonra Sarıgazispor, Çubukluspor ve Sancaktepe Emekspor takımlarının formasını giydi.
Haber: Murat Nazik

