Eyüpspor sahasında İstanbulspor’u dört golle geçti
U16 Gelişim Ligi 14. Hafta maçında Eyüpspor sahasında İstanbulspor’u konuk etti.
Eyüpspor Bahariye Tesislerinde oynanan maçı Tugay Can Tekşen, Gökhan Hacıoğlu, Osman Bilgiç hakem üçlüsü yönetti.
Mehmet Alperen Ceylan hat trick yaptı
İzleyenleri büyük keyif aldığı ve Eyüpsporlu hücum oyuncusu Mehmet Alperen Ceylan’ın adeta şov yaptığı maçı ev sahibi Eyüpspor 4-2 kazandı.
Eflatun sarılı ekibin gollerini 20, 43 ve 60. dakikalarda Mehmet Alperen Ceylan, 41. dakikada Yusuf Özmen atarken İstanbulspor’un gollerini 63. dakikada Enes Duran kendi kalesine ve 68. dakikada Ali Tayfur Sarıkaynak kaydetti.
Bu sonuçla Eyüpspor puanını 18’e yükselterek yedinci sıraya yükselirken İstanbulspor 3 puanda kaldı ve on beşinci sırada yer aldı.
Önümüzdeki hafta Eyüpspor deplasmanda Ümraniyespor’la karşılaşırken İstanbulspor evinde Esenler Erokspor’u konuk edecek.
Maça ait fotoğraflara ulaşmak için TIKLAYINIZ.
Selim Demirer

