Topkapıspor gol oldu yağdı
İstanbul 1. Amatör Lig 8. Grup 12. Hafta maçında Topkapıspor’la Sultangazi Esentepe karşılaştı.
Topkapıspor’un cezası nedeniyle Kağıthane Seyrantepe Stadında oynanan maçı Umut Dolaş, Serhan Başkurt, Yiğit Can hakem üçlüsü yönetti.
Ev sahibi konumundaki Topkapıspor, ilk devresini 4-0’lık skorla önde kapattığı maçı 7-0 kazandı. Maçın başından sonuna dek üstün oynayan Fatih temsilcisinin gollerini 15 ve 42. dakikada Mehmet Can Enez, 30. dakikada penaltıdan Rıdvan Ekici, 38. dakikada Serdar Yavuz, 49. dakikada Umut Hasan Yıldırım, 63. dakikada Serhat Yavuz ve 80. dakikada da Anıl Cenk Aktaş kaydetti.
Bu sonuçla puanını 27’ye yükselten Topkapıspor liderlik koltuğuna oturdu. Sultangazi Esentepspor ise 6 puanda kaldı ve dokuzuncu sırada yer aldı.
Önümüzdeki hafta Topkapıspor deplasmanda Sanayi Mahallesispor’la karşılaşırken Sultangazi Esentepespor Eroğluspor’u misafir edecek.

Ertuğrul Acar: Yolumuza aynı kararlılıkla devam ediyoruz
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Topkapıspor Asbaşkanı Ertuğrul Acar, “Topkapıspor olarak sahada mücadeleyi, centilmenliği ve futbolun güzelliğini ön planda tuttuk. Skor ne olursa olsun Sultangazi Esentepespor takımını gösterdikleri mücadele ve fair-play için tebrik ediyorum. Oyuncularımızı, disiplinli oyunları ve sahaya yansıttıkları ciddiyet için kutluyorum. Yolumuza aynı saygı ve kararlılıkla devam edeceğiz.” dedi.
Maça ait fotoğraflara ulaşmak için TIKLAYINIZ.
Selim Demirer

