İstanbul Çamoluk 28 GOP Venüs deplasmanına hazır
İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren İstanbul Çamoluk 28 Spor Kulübü, bu hafta oynayacağı Gaziosmanpaşa Venüs karşılaşması öncesi hazırlıklarını tamamladı.
Ligde oynadığı ilk 4 maçtan da galibiyetle ayrılan yeşil-beyazlı ekip, ortaya koyduğu etkili performansla dikkat çekiyor. Sezona fırtına gibi başlayan Çamoluk 28, İstanbul Giresun’u 8-2, Öz Yarımburgaz’ı 3-1, Fatih Yayla’yı 4-2, Poligon Fethiye’yi ise farklı bir skorla 10-0 mağlup ederek 4’te 4 yaptı. Hücum hattındaki üretkenliğiyle öne çıkan ekip, rakip filelere toplamda 25 gol gönderirken, şampiyonluk yolunda iddiasını net şekilde ortaya koydu.
25 Nisan 2026 Cumartesi günü İBB GOP Halit Kıvanç Şehir Stadında oynanacak ve Hakem Mehmet Zahit Sadan’ın yöneteceği mücadelede Gaziosmanpaşa ekibine konuk olacak olan Beşiktaş temsilcisi, bu deplasmandan da 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.
Şampiyonluk yarışında hata yapmak istemeyen yeşil-beyazlılar, Venüs karşısında da kazanarak serisini sürdürmenin peşinde.
Ali Kemal Demir

