İstanbul 12°C
Az Bulutlu
İstanbul
12°C
Az Bulutlu
Cts
11°C
Paz
11°C
Pts
13°C
Sal
13°C
Maltepespor Kulübü’nün Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Can Ildırı, üyelerin desteğini alarak yeniden kulüp başkanlığına seçildi.
Maltepespor Sahil Tesisleri’nde gerçekleştirilen genel kurulda tek listeyle gidilen seçimde güven tazeleyen Can Ildırı, yeni dönemde de kulübün başkanlık görevini sürdürecek.
Genel kurulun ardından teşekkür konuşması yapan Can Ildırı, kendisine duyulan güven için kongre üyelerine teşekkür ederek, Maltepespor’u hedeflerine ulaştırmak adına yeni yönetim kurulu ile birlikte kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti.
Yeniden başkanlığa seçilen Can Ildırı ve yönetim kurulunun önümüzdeki süreçte kulübün sportif ve kurumsal hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam etmesi bekleniyor.
Murat Nazik