Dolar 32,3791
Euro 34,6042
Altın 2.386,81
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Irmakspor deplasmadan şen döndü

A+
A-
13.09.2015

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grupta ilk haftayı maç yapmadan geçiren Irmakspor deplasmanda Gürpınarspor ile karşılaştı.

Zeytinburnu ekibi rakibini 1-0 geriye düşmesine rağmen 3-2 mağlup etti .
Gürpınarspor kendi sahasında oynamanın avatajı ile maça hızlı başladı ve henüz maçın 8.Dakikasında Deniz Burak Çilem ‘in vuruşu ile 1-0 öne geçti. İlk yarı karşılıklı ataklarla bu skorla bitti.
2.yarıda sahada çok farklı bir Irmakspor vardı. 60.Dakikada durumu eşitleyen gol Serdar Aksoy’dan geldi. Gürpinar henüz golün şokunu atlatamamıstıki bu sefer Hasan Zeren ile 2.golü attı.
Yağmurla birlikte Irmakspor iyice maça hakim olmaya başladı ve 71. Dakikada bu sefer Cüneyt Şahin ile Irmakspor 3-1 öne geçti. 80.Dakikada sahada hakem rezaleti başladı. Önce Gürpınar sporun antrenörü Murat hocayı Peşindende kaleci antrenörü nu saha dışına yolladı.
2.bir olay ise sahalardan ender görünen bir pozisyon yasandi. 84.dakikada sağdan gelen Gürpınar ortasında Gürpınar’dan Boran Umut Polat, Irmakspor ceza sahasında düşürüldü. Hakem once penaltı verdi. daha sonra yan hakemle konusarak ofsayt kararı verdi. Aslında önce penaltı vermişti. Maç 3-2 Irmakspor’un galibiyeti ile bitti.


Ali Ekber Polat

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!