Dolar 32,4390
Euro 34,7408
Altın 2.428,15
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 16°C

Zorlu maç Öz Trabzonlularspor’un

A+
A-
05.10.2015

İstanbul Süper Amatör Lig 2.grup 5.hafta mücadelesinde Nişantaşı FK İle Öz trabzonlular Ayazağa Yusuf Tunaoğlu stadında karşı karşıya geldiler. Grupta zirve mücadelesi yapan 2 ekibin mücadelesinde gülen deplasman ekibi Öz Trabzonlular oldu ve karşılaşmayı 2-1 kazanarak bu zorlu deplasmandan galip ayrılmayı başardı.

17.dakikada Yusuf’un golüyle 1-0 öne geçen Öz Trabzonlular, 29.dakikada Ahmet’in golüyle 2-0 öne geçti. Bu dakikalarda her iki tribünde çıkan tartışmalar nedeniyle maç kısa bir süre durdu. Tribünlerde yaşanan gerginlik sahaya yansıdı ve 39.dakikada tribünlerle diyalaog yaşayan Yusuf ikinci sarı kartı görerek oyun dışında kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı. Uzatmalarla birlikte yaklaşık 55 dakika 10 kişi mücadele eden konuk ekip son ana kadar mücadeleyi bırakmadı ve hayati bir 3 puan aldı. İlk yarı 2-0 Öz Trabzonlular üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya Nişantaşı iyi başladı. Eksik kalan rakibi karşısında farkı azaltmak isteyen ev sahibi ekip 67.dakikada Serkan’ın golüyle durumu 2-1’e getirdi. Karşılaşmanın geri kalan kısmında Nişantaşı beraberlik golünü aradı, Öz Trabzonlular son saniyeye kadar mükemmel bir şekilde kalelerini savundular ve bu zorlu mücadeleden 2-1 galip ayrıldılar.

Son günlerde görmeye alışık olduğumuz sağlık sorunlarını bu maçta görmedik. Karşılaşma başından sonuna kadar saha kenarında ambulans ve sağlık görevlileri hazır bulundu. Ambulansı saha kenarında görmek bile bizleri o kadar mutlu ediyor ki keşke her sahada bu şekilde ambulans ve sağlık görevlileri olsa diye kendi kendimize söyleniyoruz!

Turgay Tokel

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!