Dolar 32,4027
Euro 34,6124
Altın 2.384,18
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Osmaniye İstiklalspor’dan lider Alibeyköyspor’a çelme

A+
A-
19.10.2015

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup 8. hafta maçında Osmaniye İstiklalspor, lider Alibeyköyspor’u konuk etti.

Hakem Okan Akın’ın her iki takım lehine ve aleyhine enteresan düdükler çaldığı ve maçın kontrolünü kaybettiği karşılaşma 2-2 eşitlikle sona erdi.

Konuk ekip Alibeyköyspor 9 kişi kalmasına ve iki defa öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamadı. Alibeyköyspor’un gollerini 20. dakikada Tahir Balpınar, 69. dakikada Samet Şenol attı. Turuncu-mavili ekipte 55. dakikada Barış Boylu, 82. dakikada da Tahir Balpınar kırmızı kart görerek oyun dışına gönderildi.

Ev sahibi Osmaniye İstiklalspor’un gollerini ise 25. dakikada Fatih Karael ve 82. dakikada penaltıdan İlker Gazioğlu attı. Sarı-yeşilli ekipten de Yunus Özer 90+5. dakikada kırmızı kart gördü.

Bu netice ile Osmaniye İstiklalspor 11 puana yükseldi ve 7. sırada yer aldı. Alibeyköyspor ise puanını 19’a yükseltip liderliğini sürdürdü .

Osmaniye İstiklalspor haftaya deolasmanda Beyoğlu Yeniçarşıspor ile karşılaşacak. Alibeyköyspor ise sahasında Albayrakspor’u ağırlayacak.

Murat Kam

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!