Dolar 32,3791
Euro 34,6042
Altın 2.386,81
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

1877 Alemdağ Kartal’dan 1 puanla döndü

A+
A-
25.10.2015

İstanbul 1.Amatör lig 17. Grubun iddialı takımlarından 1877 Alemdağspor, sezonun ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Kartal Çavuşoğluspor ile 2-2 berabere kalarak 1 puanla evine döndü.
Kartal Yunus Stadında oynanan çekişmeli mücadeleye seyircisininde desteği ile hızlı başlayan konuk ekip 1877 Alemadağspor, 4.dakikada Metin Boz’un golü ile maça 1-0 önde başladı. Karşılıklı ataklarla süren karşılaşmanın 35.dakikasında rakibi ile çarpışan 1877 Alemdağspor kalecisi Cenk Açıkkol sakatlanarak yerini Barış Ürün’e bıraktı. 38.dakikada ev sahibi Kartal Çavuşoğlu beraberliği yakaladı, ceza sahasına yapılan ortaya iyi yükselen Mert Aslantürk kafa ile topu filelere yollayarak skora denge getirdi 1-1.
Beraberlik golünden sonra baskılarını sürdüren Çekmeköy temsilcisinde Yasin Dursun’un sert şutu direkten geri gelmesi takımını adına şanssızlıktı. Mücadelenin sonuna sakatlık sebebiyle maçın hakemi tarafından 7 dakika ilave edildi. Uzatma dakikalarında oyunun kontrolünü elinde tutan ve baskılarını sürdüren 1877 Alemdağspor, Okan Şahin’in ceza sahası dışından attığı mükemmel gol ile 2-1 öne geçti. İlk yarı konuk ekibin üstünlüğü ile geçildi.
İkinci yarıya iki takımda hızlı başladı çekişmeli ve pozisyonu bol mücadelede ev sahibi Kartal Çavuşoğlu, Sercan Ünlü, Furkan Bulut ve Mert Aslantürk ile yakaladığı fırsatları değerlendiremezken konuk ekip 1877 Alemdağspor, Metin Boz, Alper Atay, Ahmet Taş ve Erdoğan Turan’la yakaladığı pozisyonlarda başarılı olamadı. Mücadelenin 74.dakikasında Kartal temsilcisi Çavuşoğluspor beraberliği yakaladı, Şemsettin Galip orta sahadan kaptığı topu filelere yollayarak takımı adına beraberliği sağladı 2-2.

Kalan sürede iki takımında beraberliği bozmak için yaptığı ataklardan sonuç çıkmadı ve mücadele 2-2 sona erdi. Bu sonuçla puanları paylaşan iki takımdan Kartal Çavuşoğluspor önümüzdeki hafta deplasmanda Çakmakspor’la karşılaşırken, 1877 Alemdağspor evinde Fikirtepe Dumlupınarspor’u misafir edecek.
STAT : Kartal Yunus
HAKEMLER: Aziz Mahmut Gölebatmaz- Kenan Emir Yıldız – Muhammet Yasir Bakkaloğlu
KARTAL ÇAVUŞOĞLUSPOR : Mustafa, Sefa, Selim, Alper, Habib, Şemsettin, Vedat, Furkan,
Sercan, Göktuğ, Mert
YEDEKLER : Recep, Serhat, Talip, Fatih, Nurettin, İbrahim, Sertaç
TEKNİK SORUMLU : Began Kartal
1877 ALEMDAĞSPOR : Cenk, Umutcan, Yalçın, Hasan, Mehmet Ali, Yasin, Ahmet, Erdoğan, Metin,
Alper, Okan
YEDEKLER : Barış, Berkcan, Mahmut, Aziz, Kerem, Ekrem, Ferhat
TEKNİK SORUMLU : Necmi Erenoğlu
Murat Nazik

 

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!