Dolar 32,3933
Euro 34,6200
Altın 2.390,34
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Şilespor deplasmandan 1 puanla döndü

A+
A-
27.10.2015

İstanbul 1.Amatör lig 16.grubta mücadele eden takımlarından Şilespor ligdeki ilk müsabakasını Kartal Yunus sahasında Heybeliadaspor ile yaptı.

Kenan Barış Soysal, Vefa Kaya ve Abdurrahman Peçe hakem triosunun yönettiği müsabakaya hızlı başlayan Şilespor Gökay ile 25. Dakikada golü buldu 0-1 Müsabakanın 36. dakikasında Heybeliadaspor’un atağında bu kez top Şilespor ağlarındaydı, sol taraftan kullanılan serbest atış sonrasında tamamlanan top gol olarak değer kazandı. 1-1. Gol pozisyonunda belinden sakatlanan kaleci Egemen ikinci yarıya başlarken yerini Sefa’ya bıraktı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Heybeliada üst üste atak yapmaya başladı. Bu ataklarda Şilespor kalecisi Sefa yaptığı başarılı kurtarışlar ile göz doldurdu. Heybeliada kullandığı korner atışı sonrasında tamamlanan topla 2-1 öne geçmeyi başardığında dakikalar 57 yi gösteriyordu. Bu kez Şilespor’un atağında müsabakanın 78.dakikasında Gökay’ın sol taraftan çıkardığı ortaya gelişine düzgün vuruş yapan Çetin topu Heybeliada ağlarına gönderdi.2-2.

Bu dakikadan sonra Şilespor’un iki atağı hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle kesildi. Daha sonra gol olmayınca müsabaka 2-2 sona erdi.Şilespor bu hafta müsabakasını Şile Stadında Sultanbeyli Uzunderespor ile yapacak.

Murat Nazik

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!