Dolar 32,4302
Euro 34,7481
Altın 2.430,59
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 18°C

Leventspor yükselişe geçti

A+
A-
22.11.2015

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Leventspor galibiyet serisine devam ederken üst üste üçüncü maçını da kazandı. Kırmızı siyahlılar sahasında oynadığı karşılaşmada Okan Bebek ve Can’ın golleriyle Beyköy Belediyespor’u 2-0 mağlup etti.

Beşiktaş Belediyesi Çilekli Stadı’nda henüz 2. dakikada sağ kanattan Okan Kırlangıç’ın ortasında sol kanatta topla buluşan Muhammet rakiplerinden sıyrıldıktan sonra ortasını yaptı. Kale önünde düzgün vuruş yapan Okan Bebek takımını sahasında 1-0 öne geçirdi. 5. dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Mustafa Kahraman’ın şutunu kaleci Onur göğsüyle oyun alanına çelmeyi başardı. 20. dakikada Serkan Erok’un kullandığı serbest vuruşta Fuat’ın kafa vuruşu ağlara gitti ama gol bayrağa takıldı. 42. dakikada Serkan’ın kullandığı serbest vuruşta kaleci Ufuk topu direk dibinde çeldi ve top direğe çarparak oyun alanına döndü. 43. dakikada Beyköy Belediyespor’da sol kanattan ceza sahasına yapılan ortada Osman’ın kafa vuruşu az farkla auta gitti. İlk yarıyı Leventspor maçın başında bulduğu golle önde tamamladı.

İkinci yarıda 63. dakikada ceza sahası içerisinde Leventspor’da Burak ile Mert çarpıştı. Burak kafasına aldığı darbe ile oyundan çıkarken başına 4 dikiş atıldı. 67.dakikada Serkan’ın kullandığı serbest vuruşta kale önünde seken top kornere çıktı. Köşe vuruşunu Serkan kullanırken kale önünde Can ayak içiyle güzel bir plase ile skoru 2-0’a getirdi. 80.dakikada Ufuk’un kullandığı serbest vuruşta kale direğinin yanından Onur topu çelmeyi başardı.

Beyköy Belediyespor  10 kişi kaldı
Konuk takım gol için rakip kaleye yüklendiği esnada Leventspor topu kaptı. Hızlı hücuma çıkan Muhammet, İlhan’ın müdahalesi ile yerde kaldı. 30. dakikadan itibaren sarı  kartı bulunan İlhan oyundan ihraç edildi. 88. dakikada Serkan’ın kullandığı köşe vuruşunda Can yakın mesafeden topu kafa ile filelere gönderemedi.

Futbolcu kaleye geçti
90. dakikada ceza sahasına yapılan ortada kaleci Ufuk ile Ramazan çarpıştı. Her iki futbolcu da kısa süreli sakatlık yaşarken, Beyköy Belediyespor’un kalecisi Ufuk yerden biraz geç kalktı. Saha kenarında bulunan doktor, kalecinin oyuna devam etmemesi gerektiğini bilincinin tam anlamıyla yerinde olmadığını söyledi. Düzce temsilcisi 3 oyuncu  değişikliğini yapsa da futbolcu arkadaşları kalecinin oyundan çıkmasını istedi ama kaleci Ufuk oyunu terk etmek istedi. Karşılaşma kaldığı yerden devam ederken 3 dakika sonra Ufuk’a atılan geri pası kaleci taça gönderdi ve kendini yere bıraktı. Ufuk oyun alanını sedye ile terk edip ambulans ile hastaneye kaldırılırken kaleye Soydan geçti. 8 dakikalık uzatma bölümlerinde kalecisiz 5 dakika mücadele eden Beyköy Belediyespor kendi yarı alanında pas çevirdi. 5 dakika boyunca Leventsporlu futbolcular rakiplerine basmayarak son düdüğün gelmesini bekledi. Bu hareket karşısında Leventsporlu futbolcular alkışı hak ederken mücadele de 2-0 sona erdi.

STAT: Beşiktaş Belediyesi Çilekli
HAKEMLER: Safa Bozdağ, Mehmet Karagöz, Ali Kılıç
LEVENTSPOR: Onur, Okan Kırlangıç, Fuat, İskender, Serkan(Dk.89 Fatih), Burak(Dk.63 Mesut), Sinan(Dk.58 Ramazan), Murat, Can, Muhammet, Okan Bebek
BEYKÖY BELEDİYESPOR: Ufuk, Enes(Dk.55 Halil), Mehmet, Ufuk Ayvalı, Mert, Soydan, Selman, Mustafa Kahraman(Dk.75 Sefa), Mahsun(Dk.33 Mustafa Acar), İlhan, Osman
GOLLER: Dk. 2 Okan Bebek, Dk.67 Can
SARI KARTLAR: Dk.30 Burak, Dk.40 Serkan / Dk.30 İlhan, Dk. 41 Enes, Dk.47 Ufuk
KIRMIZI KART: Dk.85 İlhan (Beyköy Belediyespor)

Kaynak: www.leventspor.com

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!