Dolar 32,4310
Euro 34,7816
Altın 2.433,58
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 16°C

Çekmeköyspor Ragıp Durmaz’la anlaştı

A+
A-
30.01.2016

Süper Amatör Lig 2.Grup takımlarından Şile Yıldızspor’da gösterdiği performans ve attığı gollerle bir çok takımın transfer listesinde olan 1987 doğumlu Ragıp Durmaz Çekmeköyspor’u tercih etti.

Süper Amatör Lig 7.Grupta şampiyonluğunu büyük ölçüde garantileyerek Klasman grubuna kalmayı garantileyen Çekmeköyspor, ara transferin başlamasıyla takımına takviyeler yapmaya devam ediyor.

Çekmeköyspor Teknik Sorumlusu Aydın Dursun ” Uzun süreden beri takip ettiğim, kalitesi ve kişiliği tartışılmaz bir futbolcu olan Ragıp Durmaz’ın Çekmeköyspor’u tercih etmesi beni çok memnun etti. Klasman grubunda başarılı olarak BAL’a çıkmak istiyoruz, takıma takviyeler sürecek Antalya’da yapacağımız kampla uyum içersinde klasman grubuna hazırlanağız” dedi.

Başarılı futbolcu Ragıp Durmaz ” BAL ligine çıkmaya İnanmış bir takım ve bu takımın başarılı Teknik Sorumlusu Aydın Dursun’dan gelen teklif beni çok sevindirdi, başka takımlardan gelen tekliflerde vardı hiç düşünmeden kabul ettim. Daha öncede Aydın Hocamla çalışma ortamı olmuştu ama kısmet olmamıştı. Takıma katkı yaparak başarısında pay sahibi olmak istiyorum bunun içinde elimden geleni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın, sevginin saygının ve arkadaşlığın üst seviyede olduğu Çekmeköyspor’un BAL’a çıkacağına inanıyorum ” dedi.

Murat Nazik

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!