Dolar 32,3798
Euro 34,7506
Altın 2.409,50
BİST 10.077,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

İstanbul Malatyalılar doyasıya eğlendi

A+
A-
15.02.2016

İstanbul Malatyaspor, İstanbul 1.Amatör Lig 8.Grupta Sefaköy Kartal sahasında Cevatpaşaspor 3-0 mağlup ederek Süper Amatör Lige çıktı.

Bir yıl aradan sonar yeniden Süper Amatör Lige çıkmayı başaran sarı-kırmızılara şampiyonluk kupasını İASKF adına İstanbul Gençlergücüspor Başkanı Özgür Subaşı maçtan önce verdi.

Şampiyonluk kupasını büyük sevinçle havaya kaldıran sarı kırmızılı oyuncular “şampiyon Malatya” sloganları atarak mutluluklarını doyasıya paylaştı.

Sarı kırmızılı takım Cevatpaşaspor maçının bitiminin ardından kulüp yöneticileri tarafından Futbolcular ve yöneticiler Ailelerinin de katıldığı bir eğlence gerçekleştirildi.

İstanbul Malatyaspor Kulüp Başkanı Turgut Öztürk gecede yaptığı konuşmasında bu sezon takımımızın Süper Amatör Lige yükselmesinde ve şampiyon olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirtti ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk başta olmak üzere emeği emeği geçen Antrenör, futbolcular ve yöneticilere ile taraftarlara teşekkür etti. Öztürk, aynı başarıyı bir üst ligde de göstereceklerine inandığını ifade ederken, “takımdaki birlik ve beraberliğin, arkadaşlığın, kardeşliğin bu başarıdaki rolü oldukça büyüktür” dedi.

İstanbul Malatyaspor Kurucu Başkanı Hüsnü Öney de konuşmasında “2013-2014 yılında ilk olarak 2.Amatör Ligde İstanbul liglerine İstanbul Malatyaspor takımı olarak mücadele etmeye başladık. Her Malatyalı sporseverin kalbine taht kurmuş Malatyasporumuz sevgisi ve aşkıyla acı tatlı hatıralarıyla İstanbul’da gücümüzü ortaya koymak bu amaç ile birlik ve beraberlik içerisinde Malatyaspor sevgisini yaşamak amacıyla kurulan İstanbul Malatyaspor 2015-2016 futbol sezonunda güçlü rakipleri geride bırakarak 1 yıl aradan sonar şampiyon olarak yeniden Süper Amatör lige çıkma başarısını göstermiştir. Yükümüzün ağır yolumuzun uzun olduğunun bilincindeyiz. Süper Amatör Lig tecrübemiz de var ancak bu dönemde aramıza yeni katılan ve kısa zamanda açıklayacağımız yeni Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımız ile daha güçlenerek önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör lige çıkmak tek hedefimiz olacaktır. Bu vesile ile bizlere bu sevgi ve heyecanı yaşatan Başta kulüp Başkanımız Turgut Öztürk ve tüm yönetim kurulu üyelerimiz adına Teknik Direktörümüz Aytaç İçten olmak üzere futbolcu kardeşlerimize teşekkürlerimizi sunar bizlere bu gururu yaşatan ailelerine minnet ve şükranlarımızı sunarız.” ifadelerini kullandı.

İstanbul Malatyaspor 2.Başkanı Mustafa Biçer de “Gurbette Malatyamızın ismini taşıyan İstanbul Malatyaspor’umuzun şampiyon olması bizleri çok mutlu etti. Bizi tek üzen taraf İstanbul’da bulunan Malatyalı hemşerilerimizin gereken desteği vermeyişidir. İstanbul Malatyaspor İstanbul’daki Malatyalılar için kurulmuş birlik beraberliğin dayanışma kaynaşma amacı ile kurulmuştur. İnşallah bundan sonra İstanbul’daki Malatyalı hemşerilerimizin desteğini alarak çok daha büyük başarılara imza atarız” dedi.

Bir yıllık emeklerinin sonunda şampiyon olarak Süper Amatöre çıkan İstanbul Malatyaspor, kutlamalar gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

Yılmaz Aktepe

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!