Dolar 43,7185
Euro 51,9100
Altın 7.039,04
BİST 14.180,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 9°C
Per 13°C
Cum 17°C

Esentepe Şahinspor son dakikalarda güldü

07 Mart 2016 14:08
A+
A-

İstanbul 2. Amatör Lig 4. Grup ekiplerinden Esentepe Şahinspor 2. hafta maçında sahasında Altınaslarspor’u konuk etti.

Yıldıztabya Stadı’nda oynanan maçı Bahadır Yılmaz, Hüseyin Onur Demirel, Atakan Yılmaz hakem üçlüsü yönetti.

Özellikle ikinci yarısı çok çekişmeli geçen mücadeleyi ev sahibi ekip son dakikalarda attığı golle 2-1 kazandı. Konuk ekip son dakikada sahada on kişi kaldı.

Ev sahibi Esentepe Şahinspor’un gollerini 6. dakikada Yunus Tural ve 87. dakikada Emre Sağlam atarken konuk Altınaslarspor’un tek golü 79. dakikada Salih Çağlayan’dan geldi.

Bu sonuçla Esentepe Şahinspor puanını 6’ya yükseltip ikinci haftayı da kayıpsız kapattı ve Başakşehir İkitelli Köyiçispor ile birlikte zirvede yer aldı. Altınaslarspor ise ikinci haftayı da puansız geçti.

Önümüzdeki hafta Esentepe Şahinspor deplasmanda Güzeltepespor ile karşılaşırken altınaslarspor sahasında NEslişahspor’u konuk edecek.

Selim Demirer

Maç ile ilgili daha fazla fotoğrafa ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ

YORUMLAR

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!