Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Küçükköyspor’a şok cezalar

A+
A-
31.03.2016

Geçtiğimiz hafta Çeliktepespor’a son dakikalarda yediği golle 3-2 mağlup olan Küçükköyspor, Galataspor karşısına 6 futbolcusundan yoksun çıkacak.

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu ekiplerinden Küçükköyspor kendisi açısından “tamam ya da devam” niteliğindeki Galataspor maçı öncesinde İl Disiplin Kurulu’ndan gelen ceza ile şok oldu.

Takımın yarıdan fazlası ceza aldı
Avcılar Belediyesi Firuzköy Stadı’nda oynan maç sonunda hakem Murat Özcan’ın yazdığı rapor doğrultusunda ceza almaları istemiyle Disiplin Kuruluna sevk edilen Tuncay Albayrak, Gökhan Tandoğan, Emin Dilber, İlker Gazioğlu, Ramazan Karataş ve Barış Tüker’in Galataspor maçında oynamaması kesinleşti.

Karakuş: Rapor gerçeği yansıtmıyor
Galataspor karşısına genç futbolcular takviyesi ile çıkacak olan Küçükköyspor’da hakem Murat Özcan’a tepkiler var. Sitemize konuşan yeşil-siyahlı ekibin Başkan Vekili Bülent Karakuş “Çeliktepespor takımından 1, takımımızdan 7 futbolcu rapor edilmiş. Hakem ayrıca 80. dakikada oyundan çıkan Engin Erdal’ı da olaylara karıştığı gerekçesi ile rapor etmiş. Bu rapor gerçekleri yansıtmıyor. Konu ile ilgili bugün gidip savunmamızı yaptık. Oyuncularımız cezalar aldılar. Maçın sonunda bazı şeyler olduğunu kabul edebiliriz ancak ceza alan 6 futbolcumuzun da olaylara karışmadığını belirtmek isteriz. Tüm bu olanlara rağmen genç futbolcular takviyesi ile Galataspor karşısına çıkacağız. Bizim için lig henüz bitmedi. Galata maçı ve sonrasındaki Ataşehir Çamolukspor maçı oynandıktan sonra gelişen tüm olaylarla ilgili bir durum değerlendirmesi yapacağız” şeklinde konuştu.

Ali Kemal Demir

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!