Dolar 32,4527
Euro 34,7949
Altın 2.427,41
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Gülbaran’dan şok açıklama: Lige katılamayız

A+
A-
26.05.2016

Geçtiğimiz sezonu 3.sırada bitiren Vefa’nın Başkanı Mesut Gülbaran yaptığı açıklamada, bu sezon lige girememe tehlikesi ile karşı, karşıya bulunduklarını söyledi.

108 yıllık geçmişiyle ülkemizin en büyük Kulüplerinden birisi olan Vefa’nın Başkanı Mesut Gülbaran, tepki dolu bir açıklama yayınladı.

“Ben geldiğimde stattan atılmıştık”
Çok yalnız bırakıldığını ve kendisine verilen sözlerin hiçbir zaman yerine getirilmediğini ifade eden Fatih temsilcisinin Başkanı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Her zaman gururla söylediğim gibi ben Vefalıyım ve 6 senedir bu güzel Kulübün Başkanıyım. Herkesin bildiği gibi ben kulübüme hizmet için geldim ve elimden geleni yapmaya çalıştım. Kulübü devraldığımda Vefa Stadından atıldığımızı kupaları ve tarihi resimlerimizin kapı önüne konup kapısına kilit vurulduğunu herkes bilir. Kulübün ne bir sandalyesi nede bir lokâli yokken ve çok yere borçluyken elimizden geldiğince ödemeleri yapıp kulübe 200 m2 olan kulüp binası kazandırıp 4-5 senedir futbol takımını da bir yerlere getirmeye çalıştım.

“1 milyon harcadık”
Son senemde de şampiyonluğa oynayan takımımızı 3. Lige çıkarmayı çok arzu ettim. Ama olmadı. Malumunuzdur bir kulübün 3. Lig için oynaması nereden baksanız 1 milyon civarındadır. Bizde bu parayla şahsım ve birkaç arkadaşımın katkılarıyla 2’nci olabildik futboldan anlayan çok iyi bilir, bu sene takımı kurduğumuzda 35 sporcuyu bu sene transfer ettik. Eğer geçen seneden 6-7 spor takımının ana iskeleti olsaydı mesela bu sene gibi şu takıma 4-5 takviye olsa herhalde banko 3. Lige oynardı.

“Vefalıyım diyenlere yakışmadı”
Belirtmek isterim kulübün bu sene 6 Antrenör (3 tanesi alt yapı), 2 Malzemeci 1 Masör 1 Müdürümüz Kulübümüzde görev yapıyor. Vefalı dostlarım ben duygu sömürüsü yapmıyorum ve geçen sene bana 400.000 TL vaat eden Vefalılara sesleniyorum. Yazıktır, ayıptır!  Verilen sözler Vefalıyım diyenlere yakışmadı. Ben kulübü şuan Allah’ın kuluna borç bırakmadan buna sporcu ve çalışanlarla birlikte yalnızca 1-2 futbolcunun maç başları hariç vecibesini yerine getirmeyen futbolcuların alacağı 3-4 milyarı geçmez. Onlarda vecibesini yerine getirmeyenler…

“Kendi lokallerini ihbar ettiler!”
Özellikle belirtmek istiyorum: kulüp binası gerçek Vefa semtindedir.  Şu an Vefalıların asılsız isimle ‘kaçak inşaat yapılıyor’ ihbarı yüzünden mahkemem devam ediyor. Kongre zamanı da geldi arkadaşlarım devam etmeyeceğimiz için Vefa kulübüne sahip çıkmak isteyenlerin toplanarak bir liste ile gelip hemen kongre kararı alıp kulübü borçsuz harçsız teslim edelim. Yalnız şunu belirtmek isterim, ben gerçek Vefalıyım ve bunu da ispat ettim. Bölgesel Amatör Ligde orta sıralarda hedefsiz bir takımın maliyeti en az 400-500 bin TL gerektirir.




“Millet sus, pus oldu”
‘Vefalıyım’ diyen birilerinin çıkıp, Başkan gitsin mi kalsın mı? anketini yapma cesaretini göstermiş olmalarından dolayı çok kırıldım ve sinirlendim” diyen Başkan Gülbaran, ben de şunu anladım, eski başkanlar niye kulübe sahip çıkıp yardım etmiyorlar! Çünkü şimdiye kadar Başkanlar verdiği zaman iyi, başarısız olduğunda istenmeyen Başkan yaptılar ve millet sus, pus oldu. Vefa isim olarak büyük ama camia olarak birlik beraberlik olmayan bir yer olmaya gidiyor. Laf olsun diye lige girmek, ya da hedefsiz takımla lige girip her maç 5-6 gol yemek ve adet yerini bulsun diye takımı sahaya çıkarmak bize de Vefa’ya da yakışmaz. Lige bu şartlarla katılamayız son sözüm.

Bu sene bana söz verip de yalnız bırakan Vefalıları asla affetmeyeceğim.  Huzurunuzda Yusuf Tiryaki ağabeyime de bu sezon ligi deplasmanı için verdiği otobüs için şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ederim.”

AmatorLig.Net

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!