Dolar 32,4428
Euro 34,7483
Altın 2.422,88
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Emrah Bedir’in yeni takımı belli oldu

A+
A-
10.06.2016

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Erzin Belediyespor’da forma giyen başarılı forvet oyuncusu Emrah Bedir, önümüzdeki sezon 2. Ligde forma giyecek.

Geçtiğimiz sezon Hatay ekibinde oynadığı 31 maçta ikisi kafa golü olmak üzere 8 gol atan başarılı futbolcu 2016-2017 sezonu için Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Sivas Belediyespor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Erzin’e duygusal veda
Tecrübeli golcü transferin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Çok güzel günlerim geçti Erzin’imizde. Başta Hocam Ergün Aytekin olmak üzere Emrah Volkan Sayılgan, Orhan Köziğ hocalarıma, insanlığına, samimiyetine sonuna kadar güvendiğim çok sevdiğim Değerli Başkanım Murad Ergörün’e, Genel Menajerimiz Erdal Gürsoy ve Yönetici abilerimize, Kulüp Müdürümüz’den aşçımıza kadar herkese çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Erzin güzeldir, insanları daha da güzeldir. Sivas Belediyespor’la 2 yıllık anlaşma imzaladık. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Sevgilerimle..” dedi.



Emrah Bedir kimdir?
1 Haziran 1988 yılında Ağrı Patnos’ta doğan Emrah Bedir, futbola 2001 yılında Anamur Belediyespor’da başladı. 3 yıl burada oynadıktan sonra Denizlispor’a transfer olan tecrübeli golcü kısa bir dönem de Osmaniyespor’da oynadıktan sonra 2006 yılında Adana Demirspor ile profesyonel sözleşme imzaladı. Sonrasında sırası ile Adıyamanspor, Adanaspor, Altay, Gölbaşıspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Kartalspor ve Zonguldak Kömürspor formalarını giydikten sonra geçtiğimiz sezon Erzin Belediyespor’a transfer olan başarılı forvet önümüzdeki iki sezon için 2. Lig ekibi Sivas Belediyespor ile sözleşme imzaladı.

208 resmi maçı 54 golü var
Emrah Demir’in U21 Liginde 15 maçı 8 golü, Türkiye Kupasında 7 maçı 2 golü, 3. Ligde 39 maçı 9 golü, 2. Ligde 125 maçı 33 golü ve 1. Ligde 22 maçı 2 golü bulunuyor.

Selim Demirer

emrah-bedir

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!