Dolar 32,4472
Euro 34,7381
Altın 2.429,15
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

‘Umutlandırıp utandırmayın’

A+
A-
16.06.2016

Avcılar Gençlik Taraftar Grubu sosyal medya hesaplarından yeni yönetime çağrıda bulurken, yeni sezonda başarı çıtasının yükseltilmesi istendi.

Avcılar Gençlik Taraftar Grubundan yapılan yazılı açıklamada, ”Avcılar Belediyespor’umuzda haftasonu yapılan kongre sonucunda seçimlere tek aday olarak giren Erhan Turhan gelmiştir.
Kendisine ve ekibine bu kutlu görevde başarılar diler, artık özlenen ve yıllardır hasretini çektiğimiz profesyonel liglere yükselebilmesini diliyoruz.

Ayrıca unutulmaması gerekir ki,

AVCILAR GENÇLİK TARAFTAR GRUBU olarak senelerdir gerek iç saha gerekse tüm deplasman karşılaşmalarında en iyi şekilde takımımızı desteklemekteyiz.

Ancak biryerden sonra buda yetmemektedir.Yeni sezonla birlikte yeni yönetim yeni teknik ekip yeni futbolcu kardeşlerimiz ve TÜM AVCILAR HALKI omuzomuza olmalı, hepimiz ortak akılla hareket etmeli ve takımımızın profesyonel liglere çıkması için gerekli tüm desteği sağlamalıdır.

Bu konuda yeni yönetimle beraber bizlerde herzaman olduğu gibi elimizi değil GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA sokmaya hazırız.
Belediyesinden, Sanayicisine, işadamına, esnafına, ev hanımına, gencine, yaşlısına herkes bu takıma ve kulube sahip çıkmalıdır.Bu hususta herkesi bu mukaddes sevdada desteğe çağırıyoruz.

57 senedir A takımda en büyük başarısı BAL’a çıkıp, aynı sezon düşmek olan kulubümüzde, aynı oyunları senaryoları görmek istemiyoruz. Bununda açık takipçisi olacağız.

Bu takıma kim köstek olursa cezasını, kim destek olursa sefasını görür.

Yeni Yönetimimiz başarıyı hedefliyorsa taraftarı da mutlaka unutmamalıdır. Taraftarı da arkasına alan bir kulüp ancak başarılara imza atabilir. Yukarıdada belirttiğimiz gibi kulubümüzün başarılı olmasını istiyoruz ve bu konuda üzerimize düşen görevi yapacağız.

Tekrardan yeni yönetimimize başarılar diler, el ele kol kola omuz omuza beraberiz.” denildi.

AmatorLig.Net

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!