Dolar 32,4472
Euro 34,7381
Altın 2.429,15
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Beykoz 1908’de çalışmalar sürüyor

A+
A-
24.08.2016

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubunda mücadele edecek olan Beykoz 1908 A.Ş. Takımında haftanın ilk çalışmasının Paşabahçe Stadında yaptı.

Sarı-Siyahlı ekipte Teknik Sorumlu Bülent Akatay ve Yardımcı Antrenör Dinçay Atmaca Yönetiminde gerçekeleşen çalışma öncesinde dün ( Pazartesi ) çekilen kura sonunda ortaya çıkan tablo konuşuldu. Boğaziçi ekibinin Teknik Sorumlusu Bülent Akatay, 8.Grupta yer aldıklarını hatırlatarak, ” Gruptaki takımlardan öte bizlerin ne yapacağı önemli. Biz işimizi sıkı tutarsak hiçbir takımın ismine takılmadan çıkar maçımızı oynarız. Çalışma tempomuzu daha da arttıracağız, bir vites daha artıracağız. Herkes giydiği formanın büyüklüğünü bilip hakkını vermeli.” diye konuştu.

Sarı-Siyahlı futbolcula ile Teknik kadronun yaptığı bu değerlendirme anından sonra belirlenen plan doğrultusunda antrenman başladı. Düz koşu ve açma germe hareketlerinin ardından bir grup yedişerli iki takım olarak değişik varyasyonlar üzerinde çalıştı, diğer grup ise istasyon çalışmalarında bulundu. Değişmeli olrak bu çalışmalar bir birlerini takip etti. Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Direktörü Mehmet Yazgan lig başlayıncaya değin kadroya takviyelerin devam edeceği bilgiisni verirken, ” Teknik kadromuzun belirlediği noktalara futbolcu arayışlarımız ve görüşmelerimiz devam ediyor. Tam olarak anlaşma sağlandığın anda bunları kamuoyu ile paylaşacağız ” şeklinde konuştu.

Talip Ercan

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!