Dolar 32,4574
Euro 34,7418
Altın 2.423,60
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Anadolu’nun Akalan çıkarması

A+
A-
06.11.2016

İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grupta mücadele eden ve deplasmanda Akalanspor ile karşı karşıya gelen Tepecik Anadoluspor, rakibini her iki yarıda attığı gollerle 3-0 mağlup ederek liderlik koltuğunu maç fazlası ve averajla bir hafta sonra yeniden geri almayı başardı.

Necmettin Çabri’nin takımdan ayrılmasıyla takımla ilişkilerini kesen ve maçlara çıkmama kararı alan dört oyuncusundan yoksun sahaya çıkan kırmızı-beyazlılar, rakibinin sert oyununa rağmen sertliklerden yılmadı ve Akalanspor’u etkili oyunu ile 3-0 mağlup etmesini bildi. Çatalca Stadında oynanan maç tam bir taktik savaşına sahne oldu. Sahada her futbolcusu adeta iki kişilik mücadele eden, rakibinden  daha çok koşarak mücadele eden Büyükçekmece temsilcisi Tepecik Anadoluspor, haftanın en flaş sonucuna imza attı. Orta sahada ayak basmadık yer bırakmayan, 1 gol ve 1 asistle maça damgasını vuran Alim, Tepecik Anadoluspor orta sahasında ileri geri dinamo gibi çalıştı. Güzel futbolunu golle süslemesini bilen Alim, 9. dakikada takımını deplasmanda1-0 öne geçiren golü Akalanspor ağlarına bıraktı. 34. dakikada Kasım ile farkı ikiye çıkaran kırmızı-beyazlılar, ilk yarıyı 2-0’lık skorla önde kapadı. İkinci yarıda da etkisini sürdüren Tepecik Anadoluspor, bu yarıda sadece bir gol atabildi. 76. dakikada Ergin ile farkın üçe çıkmasını sağlayan kırmızı-beyazlılar, müsabakayı 3-0 kazanarak haftayı üç puanla kapadı. Maç fazlalılığı ve gol averajı ile lider tamamlayan Tepecik Anadoluspor, eksik oyunculara rağmen etkili oyunu ile yönetimine güven verdi. Akalanspor’a evinde ağır bir yenilgi tattıran Tepecik Anadoluspor, oynadığı etkili futbol ile taraflı tarafsız herkesi memnun etti.

İbrahim Keskin

b-6-11-2016-6244928241

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!