Dolar 32,3949
Euro 34,7104
Altın 2.421,29
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Küçükköy’de eşitlik bozulmadı

A+
A-
20.11.2016

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup mücadelesinde Küçükköyspor evinde taraftarının büyük desteği altında Bakırköyspor’u misafir etti.

Maç öncesi Gaziosmanpaşa Spor Komisyonu üyeleri Küçükköyspor Kulübü Başkan Vekili Bülent Karakuş’a çiçek takdim ederek başarılar diledi. Bu temenniye karşın Karakuş teşekkür etti.

Müthiş atmosfer içinde başlayan mücadeleyi Onur Karabaş, Ahmet Yaşılak, Burak Canbulat hakem triosu yönetti. İki zirve ekibi karşılıklı gol pozisyonlarına girse de kaleci Serkan ve Mehmet kalesini gole kapadı.

Hava toplarıyla rakip kaleye ataklarını sürdüren Küçükköyspor forvet oyuncusu Gökhan Tandoğan bu hava toplarını her ne kadar indirse bile topla buluşan Enes kaleye sert şutlarıyla rakip kaleyi denemek istedi ancak isabetsiz şutlar ortaya çıktı.

Deplasman ekibi Bakırköyspor zaman, zaman ev sahibi ekip kalesine etkili gelse de Serkan kalesinde devleşti. İlk yarısı golsüz tamamlanan mücadele de goller ikinci yarıda geldi.

Liderlik mücadelesinde ikinci 45 dakikalık zaman diliminde iki ekipte beraberliğe razı olmak istemedi. Bakırköyspor ara paslarıyla Yeşil-Siyahlı kaleye yüklendi. Sol taraftan açılan ortayla birlikte arka direkte buluşan Yıldıray topu filelere yolladı.

Kendi evinde mağlup duruma düşen Yeşil-Siyahlılar her ne kadar mağlup durumda da olsa baskılı oynaşını bırakmadı. Golün ardından 80. Dakikada Gökhan Tandoğan skoru eşitledi.

83. Dakikada Yeşil-Siyahlı oyuncu Aygün Bozkurt kaleci Mehmet ile kaldığı karşı karşıya pozisyondan yararlanamadı ve kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca iki ekipte ligde puanlarını eşitledi.

1 gol averajıyla liderliğe devam eden Bakırköyspor ligin ikinci yarının ilk maçında haftaya Küçükçekmece deplasmanına giderken, Küçükköyspor ise evinde Vardarspor’u konuk edecek.

Furkan Subaşı

Daha fazla fotoğraf için galeriyi TIKLAYINIZ

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!