Dolar 32,4369
Euro 34,7936
Altın 2.432,55
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 16°C

Yeşilpınarspor’dan Kuştepespor’a çelme

A+
A-
12.12.2016

Süper Amatör Lig. 3 Grupta Lider durumdaki Kuştepespor son 4 haftada 7’nci puan kaybını Yeşilpınarspor deplasmanında yaşadı.

Alibeyköy Stadında oynanan maçı Berkay Erdemir, İsmail Semih İleri, Tolga Bahçacı Hakem triosu yönetti. Aynı sahadaki diğer maçların geç bitmesinden dolayı zamanında başlamayan maç kıran kırana bir çekişmeye sahne oldu. Yeşilpınarspor’un öne geçtiği maçta Kuştepespor beraberliği penaltıdan sağladı ve karşılaşma 1-1  sonuçlandı.

Bu skorla Kuştepespor 26 puanla liderliğini sürdürürken, Yeşilpınarspor 13 puana yükseldi.

Maçtan anlar

Son anları yetersiz ışıkta oynanan maçın 10.dakikasında Kuştepespor tehlikeli geldi. Hasan Yıldız sağ çaprazdan ceza sahası içerisine girdi. Kırmızı-siyahlı oyuncu meşin yuvarlağa düzgün  vuramayınca Yeşilpınar kalecisi Mustafa Tumbar topu rahatlıkla kornere gönderdi.

40. dakikada ev sahibi öne geçti. Aytekin Çinge sağ koridordan taşıdığı meşin yuvarlığı altı pas çizgisi önünde bekleyen Ömer Faruk Arslan’a çıkardı. Ömer Faruk Arslan düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçti. Bu gol maçın ilk yarı skorunu da belirledi.

İkinci yarının başlarında Yeşilpınarspor rakibine oranla topa daha çok sahip oldu. Bir an önce beraberlik golüne kavuşmak isteyen lider Kuştepespor yaptığı ataklarda bocalayınca sahada tamamen etkisiz bir futbol oynamaya başladı.

57. dakikada Yeşilpınarspor’dan Ömer Faruk Arslan çağ çaprazdan çok güzel bir vuruş yaptı. Ama tecrübeli file bekçisi Oğuz Filik topu iki hamleyle kornere gönderdi.

70. dakikada Yeşilpınar ceza alanı içinde savunma top savunma oyuncusunun açık olan eline geldi. Hakem Berkay Erdemir çok doğru bir kararla savunmacının elini kaldırdığını gördü ve Kuştepespor penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Çağrı Sancar çok rahat bir vuruşla Kuştepespor’a bereberliği golünü getirdi.

82. dakikada Kuştepe gole yaklaştı. Burak Ergin’in soldan ortasına Batuhan Aslan kötü vurunca Mustafa Tunbar topu rahat  kontrol etti ve karşılaşma atılan karşılıklı gollerle 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

STAT: Alibeyköy
HAKEMLER: Berkay Erdemir, İsmail Semih İleri, Tolga Bahçaçı
SAHA KOMİSERİ: Murat Sönük
YEŞİLPINAR: Mustafa Tumbar, Sinan Aktaş, Hakan Koca, Emre Ayhan, Ahmet Övül Demir, Eren Özcan, Ömer Faruk Arslan, Mohammed Amin, Arif Kalafat, Yusuf Küçükaydın, Aytekin Çinge
YEDEKLER: Rauf Sezer Fidanboy, Doğukan Örün, İlyas Yüksel, Emrah Baş,Yasin Dağ, Enes Şener, Oğuzcan Civelek
TEKNİK SORUMLU: Serkan Dokuz
KUŞTEPE: Oğuz Filik, Hasan Yıldız, Cihan Boral, Oğuz Taner, Adem Şengüller, Batuhan Aslan, Çağrı Sancar, Okan Karaman,
Uygar Koç, Erkan Kablan, Muhammed Balcı
YEDEKLER: Muhammed Burak Özdemir, Orhan Dağ, Sercan Türk, Burak Ergin, Ali Feyyaz Güngör, Emirhan Akgündüz, Özkan Taştekin
TEKNİK SORUMLU: Kamuran Gazi
GOLLER: 40′ Ömer Faruk Arslan / 70′ Çağrı Sancar (Pen)

Not: Maç ile ilgili diğer Fotoğraflara ”Serkan Yıldız Facebook” sayfasından ulaşabilirsiniz.

Maçla ilgili fotoğraflar ilerleyen saatlerde Amatör Lig Facebook Sayfasına eklenecektir

Serkan Yıldız


YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!