Dolar 32,3800
Euro 34,7696
Altın 2.412,48
BİST 10.106,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Galata lige tutundu

A+
A-
26.12.2016

Lige tutunma mücadelesi veren Yeşilpınarspor ve Galata, Alibeyköy stadında karşı karşıya geldi.

Süper Amatör Lig 3. Grupta oynanan karşılaşmada Galata 4. dakikada Erdi Beyhan’ın müthiş vuruşu ile 1-0 kazanarak rakibini geçip 2 basamak üst sıraya çıktı. Hakemin yönetimi iki takımdan da tepki aldı.

İkinci yarı 40 dakika geç başladı
Yeşilpınarspor aldığı bu yenilgi ile ligde son sıraya geriledi. Hakem Tolga Akbaba’nın verdiği kararlara itiraz eden ev sahibi kenar yönetimi itirazlarını maçın devre arasındada devam edince, karşılaşmanın Hakemi güvenlik tedbirleri alınması istediği için ikinci yarıya çıkmadı. Maçın ikinci yarısı Eyüp emniyet amiri ve Alibeyköy Polis Karakolundan gelen 10 polisin güvenlik tedbirlerini alması ile 40 dakikada geç başladı.

Son üç haftada aldığı sonuçlarla ve başarı futboluyla taraftarlarını umutlandıran yeşil-beyazlı takım bugünkü maçta rakip yarı sahaya gitmekte zorlandı. Yeşilpınarspor’un futbol olarak kötü bir günde olmasının yanı sıra daha maçın başında ağlarında gol görmeleri ve 10 kişi kalmaları oyun düzeninde değişmelere ve bozulmalara neden oldu.
Galata’ya sezon başında gelen Erdi Beyhan sezonun en iyi futbolunu oynarken, vermediği veya geç verdiği paslarla Galata’yı zorladı. Ev sahibi ekipten 33. dakikada çift sarı karttan Yasin Dağ ihraç olurken, maçın bitmesiyle birlikte Emre Ayhan’da itiraz ettiği gerekçesiyle kırmızı kart gördü.

Galata bu sezon deplasmanda 3. maçını kazanırken, Yeşilpınarspor 3 hafta aradan sonra 7.mağlubiyeti aldı. 7 takımın küme düşmemek için mücadele ettiği grupta Galata haftaya evinde Kuştepe’yi ağırlarken, Yeşilpınarspor deplasmanda Kadırga’ya  misafir olacak.




STAT: Alibeyköy Stadı
HAKEMLER: Tolga Akbaba, Cengiz Ateş, Samet Bilgin
YEŞİLPINAR: Mustafa Tumbar, Sinan Aktaş, Hakan Koca, Emre Ayhan, Ahmet Övül Demir, Yasin Dağ, Ömer Faruk Arslan, Mohammed Amin, Arif Kalafat, Yusuf Küçükaydın, Aytekin Çinge
YEDEKLER: Rauf Sezer Fidansoy, Furkan Süzen, İlyas Yüksel, Emrah Baş, Eren Özcan, Enes Uğur, İbrahim Uçar
TEKNİK DİREKTÖR: Serkan Dokuz
GALATA : Cem Altınok, Samet Karakuş, Can Demir, Özgün Candaş Gezener, Gökhan Özer, Cumhur Gürsoy, Furkan Patlankaya, Emre Aygün,Sinan Keskin, Erdi Beyhan, Niyazi Alemdar
YEDEKLER: Semih Türkoğlu, Bedran Çakır, Bulut Yılmaz, Berke Hotan, Cihan Filik, Enes Dağ, Mahmut Kartal
TEKNİK DİREKTÖR: Öner Şen
GOL: 4’Erdi Beyhan

Not: Maç ile ilgili diğer Fotoğraflara ”Serkan Yıldız Facebook” sayfasından ulaşabilirsiniz.

Serkan Yıldız



YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!