Dolar 44,1097
Euro 51,0303
Altın 7.309,42
BİST 13.200,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Cum 11°C
Cts 11°C
Paz 11°C
Pts 11°C

Kanlıcaspor sezonu açtı

05 Ağustos 2017 21:26
A+
A-

İstanbul 1.Amatör liginin Beykoz temsilcilerinden olan Kanlıcaspor, 2017-18 Sezonunun ilk antrenmanına Polonezköy Parkurunda yaptığı Kros ile resmen başladı.

Bu sezon Takımı eski kaptanlarından da olan Dinçay Atmaca’ya teslim eden Kırmızı-Beyazlı ekibin ilk gün antrenmanında toplam 20 futbolcu vardı.Kanlıcaspor Antrenörü Atmaca yapmış olduğu açıklamada, ” Hayırlısı ile yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Kadrodaki isimlerin tamamını da yakından tanıyorum ve onlara büyük güven duyuyorum. Her biri Kanlıcaspor için tereddütsüz ben de varım diyen isimeler. Güzel bir parkurda oldukça yararlı bir çalışma gerçekleştirdik. İlk çalışmamız olduğu için futbolcularımı fazla zorlamadım, ancak hemen hepsi kendine verilen tatilde iyi bakmışlar, bu da beni gayet mutlu etti ” diye konuştu.

Talip Ercan


ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!