Dolar 32,3612
Euro 34,7842
Altın 2.400,49
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Beyoğlu Yeniçarşı’dan mükemmel geri dönüş

A+
A-
02.10.2017

Süper Amatör Lig 3.Grupta Beyoğlu Yeniçarşıspor, 2-0 geriye düştüğü maçta Çapaspor’u 4-3 mağlup ederek liderliği geri alırken, Namık Sevik Stadı son yılların en keyifli maçına şahitlik etti.

Ligde oynadığı üç maçta üç galibiyet alan ve Şoray Türeyen’in çalıştırdığı Çapaspor ile iki maçını da kazanan Aydın Dursun’un takımı Beyoğlu Yeniçarşıspor’un karşılaşmasını Kadir Cengiz yönetirken, başarılı Hakemin Yardımcılıklarını Mustafa Poyraz ile İlker Erul yaptılar.

Maça etkili başlayan Çapa, Hasan Korkmazyürek’in serbest vuruştan attığı gol ile 1-0 öne geçti. Sarı-lacivertliler, ilk devrenin ortalarında yine Hasan Korkmazyürek’in, Yeniçarşıspor kalecisi Seyitcan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı ustaca vuruş ile 2-0 öne geçti.



İlk devre biterken sağ taraftan gelişen Beyoğlu Yeniçarşıspor atağında Kerem Yılmaz ön direkte buluştuğu topu filelere göndererek farkı bire indirdi 2-1.

İkinci devrenin başlarında Vedat Kuru Beyoğlu Yeniçarşıspor’un ikinci golünü kaydetti ve maça denge geldi. 2-0 geriden maçı eşitleyen Beyoğlu Yeniçarşıspor’un baskılı oyunu başladığı anlarda oyundan kopmayan Çapa, yine Hasan Korkmazyürek ile yeniden öne geçti 3-2.

Mavi-beyazlı Beyoğlu temsilcisi yediği golden sadece 2 dakika sonra kale alanı içinde oluşan karambolde Fatih Tolga Öztürk ile maça yeniden denge getirdi 3-3. 85. Dakikada Vedat Kuru kendisinin ikinci, takımının dördüncü golünü Çapa filelerine gönderdi ve nefesleri kesen maçı 4-3 kazanan Beyoğlu Yeniçarşıspor, üçüncü maçından da galip ayrılarak 9 puana yükseldi ve liderliği geri aldı.



Maçtan notlar:
İki takımın da taraftarının takip ederek takımlarına destek verdiği maç centilmence başladı, futbolcular arasındaki bir iki ufak münakaşanın haricinde yine dostça sona erdi.

Maçı, İstanbul Amatör Karması Teknik Sorumlusu Kamil Doygun da takip etti. İki günde 8 maçı takip ettiğini ifade eden başarılı teknik adam, Çapaspor’dan Senegalli David Bindia ve Hasan Korkmazyürek hakkında bilgi alırken, Beyoğlu Yeniçarşıspor’dan da 3 oyunyucu listesine ekledi.

İki takımın da çok iyi mücadele ettiği maçta, ev sahibi Çapa’nın kalecisi Hüseyin’in, rakip futbolcunun ayağının suratına gelmesi nedeniyle kaşı açıldı. Başarılı kaleciye ilk müdahaleyi maçın Sağlık görevlisi ile birlikte Beyoğlu Yeniçarşıspor’un masörü Yusuf Çelen birlikte yaptılar.

Çapa’da ikinci devrede oyuna giren Aykut Okutan, kasığından sakatlanınca oyundan çıkmak zorunda kaldı. Sarı-lacivertlilerin defanstaki başarılı ismi Fatih Demir de adale sakatlığından dolayı oyundan çıkmak zorunda kaldı. Çapa, üçüncü oyuncu değişikliğini de üç gole imzasını atan Hasan Korkmazyürek’in sakatlığından dolayı yapmak zorunda kaldı.

Beyoğlu Yeniçarşıspor’da Fatih Tolga Öztürk ilk defa forma giyerken, grip rahatsızlığından dolayı hafta içinde çalışmalara katılamayan Murat Çakal ile sakatlığı bulunan Çağatay 18 kişilik listede yer almadı.



Maçın öncesinde iki takımın Yöneticileri birbirlerine karşı oldukça dostça davranışlar sergilediler. Çapaspor Teknik Direktörü Şoray Türeyen,  Yöneticileri ile birlikte rakiplerinin yanına giderek başarı diledi. Aynı görüntüler maç sonunda da karşılıklı olarak sürdü.

Maçın bitiminde iki takımın Teknik Direktörü maçın Hakemi kadir Cengiz’i yönetiminden dolayı tebrik ederken, Çapaspor Yöneticisi Şaban Dayan, Beyoğlu Yeniçarşıspor’un soyunma odasına giderek galip gelen rakip takımı kutladı. Beyoğlu ekibinin Başkanı İskender Karadeniz de maçın ardından Çapa’nın soyunma odasına giderek Fatih ekibinin oyuncularını tebrik etti.

Ali Kemal Demir

Fotoğraflar için galeriyi TIKLAYINIZ



YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!