Amatör Ligdeki Alemdar’a Tunus’tan profesyonel hoca
İstanbul 2.Amatör Ligde Alemdarspor, Tunuslu 29 yaşındaki Antrenör Haitham Zaitouni yeni sezon için anlaşma vardı.
Turuncu – Mavililerin Başkan Vekili Murat Demir ile Finalistspor firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Abdülhadi Savas’ın da katıldığı imza töreninde yeni takımı ile anlaşan Zaitouni, daha önce Tunus liglerinde Club Africain (CA), Club Sportif Sfaxien (CSS), Stade Gabésien (SG), Golf Sportif Katana (GSK), ve Mareth Spor Derneği’nde(MS) görev yapmıştı.
Beden Eğitimi Yüksek Enstitüsü mezunu Futbol Antrenörlüğü Uzmanlığına sahip olan Haitham Zaitouni, Gaziosmanpaşa ekibi ile ilk çalışmasına dün çıktı.
Turuncu – Mavililerin Başkan Vekili Murat Demir, “Yeni sezonda şampiyonluk istiyoruz. Biz takımımıza ve hocamıza güveniyoruz. Alemdarspor’a destek verecek olan ve daha önce İstanbul’da Amatör liglerde forma giymiş olan Finalistspor firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Abdülhadi Savas’a da şimdiden teşekkür ederiz ” dedi.
Ali Kemal Demir