Bakırköy galibiyet serisini sürdürdü
Bakırköy, deplasmanda çıktığı Tophane Tayfun maçında etkili futboluyla farklı kazandı. Maçın başından itibaren oyunun kontrolünü elinde tutan yeşil siyahlı ekip, bulduğu net fırsatları gole çevirmekte zorlanmadı 4-1. Tophane Tayfun ise taraftarının güçlü desteğine rağmen istediği oyunu sahaya yansıtamadı.
İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup 4’ncü hafta maçında Bakırköyspor, deplasmanda Tophane Tayfun’u 4-1 mağlup ederek puanını 9 yaptı. Bu sezon ilk defa yenilen Beyoğlu temsilcisi mavi-beyazlılar ise 5 puanda kaldı.
Bakırköyspor’un gollerini Kuzey, Hami, Berat ve Melih kaydetti. Tophane Tayfun’un tek golünü kaydeden Servet, 70’nci dakikada beline aldığı darbe ile sakatlanınca sahayı ambulans ile terk etti. Tophane Tayfunlu futbolcular, teknik heyet ve taraftarlar hakemin bu pozisyonda kart çıkartmamasına bir hayli sinirlendiler. Tophane Tayfun teknik sorumlusu Erdal Aras maç sonunda hakeme tepkisini gösterdi ve “futbolcum sedye ile sahadan çıktı ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Siz kart vermeye çekiniyorsunuz” diyerek hakem triosunu eleştirdi.
Şoray Türeyen’in çalıştırdığı Bakırköy, aldığı 4-1’lik bu farklı galibiyetle hem moral buldu hem de galibiyet serisini üç yaparak ilerleyen haftalar için olumlu mesajlar verdi. Yeşil-siyahlıların sağ kanadında görev yapan 29 yaşındaki Hami Bektaş bu maçta sergilediği performans ile sahanın en iyisi olarak göze çarptı.
Ali Kemal Demir

