İstanbul 12°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
12°C
Hafif Yağmurlu
Pts
14°C
Sal
15°C
Çar
19°C
Per
23°C
Geçtiğimiz sezon Sultangazispor’da forma giyen 31 yaşındaki orta saha Doğan Yeni, il dışından teklifler aldığını ancak İstanbul’da forma giymek istediğini ifade etti.
Bölgesel Amatör Ligde 149 maçta 5 golü bulunan ve kariyerinde Türkiye Kupası ile 3’üncü Lig bulunan 31 yaşındaki Doğan Yeni, kariyerinde Küçükçekmecespor, Esenyurt İncirtepe, Esenyurt, Avcılar, Erokspor, Sultangazi, Beşyüzevler, Ortaköy, Küçükçekmece Sinop, Haliç, Yeni Ufukspor, Küçükçekmece İY formaları giymişti.
Kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanan ve Bölgesel Amatör Lig veya Süper Amatör Ligde şampiyonluğa oynayacak bir takımda forma girmeyi planlayan tecrübeli orta saha, Yeni sezona 1,5 aydır tek başına hazırlandığına vurgu yaptı.
Ali Kemal Demir