Dolar 42,7167
Euro 50,1953
Altın 5.961,73
BİST 11.286,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Açık
İstanbul
15°C
Açık
Per 13°C
Cum 14°C
Cts 13°C
Paz 14°C

Galata’nın yeni Hocası belli oldu

14 Temmuz 2023 09:03
A+
A-

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Galata, 2023-2024 futbol sezonu için takımın başına son olarak İFA’da görev yapan Abbas Yaşar’ı getirdi.

Geçtiğimiz sezon Klasman Grubuna kalan ancak Bölgesel Amatör Lige yükselemeyen kırmızı siyahlılar, yeni sezonda bir üst lige terfi etmek için kadro kurmaya başladı.

Beyoğlu Karaköy’deki Mahkeme Lokantası’nın sahibi olan iş adamı Emin Selim Akgül, dün görüşme yaptığı teknik direktör Abbas Yaşar ile anlaştı.

Daha önce BAL’da Sultangazi ve Gazi Mahallesi’nde görev yapan 53 yaşındaki Abbas Yaşar, Antrenörlük kariyerine Yeşildirek’te başladı. Yaşar sırasıyla Çağlayan Akarsu, (Yeni Özkartal) Gazi Mahallesispor, Gaziosmanpaşa (U16) ve Sultangazi Onurspor (Sultançiftliği) ve Zara Ekinli’yi çalıştırdı. Gaziosmanpaşa, Galatasaray, Denizlispor, Vefa, Küçükçekmece, Bayrampaşa, Gürpınar, Fatih Yayla ile Alucra Doluderespor’da futbol oynayan Yaşar, Sultangazi ile Bölgesel Amatör Ligde 8 maçın 7’sini kazanarak BAL’da ilk tecrübesini yaşadı. Gazi Mahallesispor U19 takımını Türkiye 2’ncisi yaparak turuncu-siyahlıların şu ana kadarki en büyük başarısını getiren Abbas Yaşar, turuncu siyahlıların A takımı ile BAL’da görev yaptıktan sonra transfer olduğu İFA’da, normal sezon, Klasman Grubu liderliği ve İstanbul şampiyonluğu sevinçlerini yaşadı.

Abbas Yaşar’ın, Galata’da teknik ekibinde Yunus Pehlivan ve Metin Güven’in yer alması bekleniyor.

Ali Kemal Demir

ETİKETLER: ,
error: İzinsiz kopyalanamaz!