Dolar 42,5814
Euro 49,6291
Altın 5.756,75
BİST 11.156,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Az Bulutlu
İstanbul
10°C
Az Bulutlu
Çar 12°C
Per 13°C
Cum 13°C
Cts 13°C

Hüseyin ilk imzayı İstanbul Kastamonuspor’a attı

12 Temmuz 2024 10:13
A+
A-

Eylül ayında kendisi gibi futbolcu olan ve Kadınlar 2.Liginde forma giyen Hanım Beyazkaz ile dünya evine girecek olan Hüseyin Çimrin, eski Kulübü İstanbul Kastamonuspor’a trasfer oldu.

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Kastamonuspor, iç ve dış transfer çalışmalarına başladı. Kırmızı-siyahlılar, Ayvansaray’da bulunan Kastamonu Eğitim Kültür ve Spor Merkezi’nde görüştüğü tüm futbolcularla anlaşma sağladı. Teknik kadronun verdiği rapora göre yapılan görüşmelere Fatih ekibin Başkanı Dr. İlker Dilek ve Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Daldaban da katıldı.

Stoper mevkiinde forma giyen Hüseyin Çimrin, dış transferde imzayı atan ilk futbolcu oldu. 23 yaşındaki genç futbolcu, Bölgesel Amatör Ligde 9 maçta Vefa forması giymişti. Yeşil-Beyazlıların tüm yaş gruplarında kaptanlık yapan Çimrin, 2019’da formasını giydiği İstanbul Kastamonuspor’a geri döndü. Geçtiğimiz sezon Üsküdar Anadolu’da forma giyen, ikinci transfer döneminde Çengelköyspor’a transfer olan aslen Siirtli olan Fatih doğumlu futbolcu, Siirt İstanbul 56, Gaziosmanpaşa ve Yeni Ufuk formaları da giymişti.

Ali Kemal Demir

error: İzinsiz kopyalanamaz!