Kafkas Kartalları sahaya pençe attı
İstanbul İkinci Amatör Lig’de mücadele eden Avcılar temsilcisi Kafkas Kartalları, ikinci hafta karşılaşmasında Tepecik Anadolu’yu farklı mağlup ederek dikkatleri üzerine çekti.
İkinci Amatör Küme 2.Grup 2. Hafta maçında Kafkas Kartalları’nı farklı skorla galibiyete taşıyan golleri, Emirhan Apul, Amr mohamed Moustafa (2), Çağrı Oksay ve Şiyar Çakan kaydetti.
Cumartesi günü Büyük Kılıçlı ile karşılaşacak Kafkas Kartalları bu galibiyetle puanını 6 yaparken, bazı futbolcularını hafta içi olması sebebiyle maça getiremeyen Tepecik Anadolu 1 puanda kaldı.
Küçükçekmece Metin Oktay Stadı’nda oynanan mücadeleyi hakem Ömer Gülhan yönetti. Maça hızlı başlayan kırmızı-siyahlı ekip, ilk yarıda bulduğu gollerle soyunma odasına 3-0 önde gitti.
İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Kafkas Kartalları, iki gol daha bularak sahadan 5-0’lık net bir galibiyetle ayrıldı.
Teknik direktör Ali Ayyıldız yönetimindeki Avcılar temsilcisi, ortaya koyduğu istekli futbol ve skor gücüyle ilerleyen haftalar için şampiyonluk yolunda iddialı bir görüntü verdi.
Ali Kemal Demir

