Ortak: Birlik, beraberlik ve dayanışma başarıyı da getirdi
Kocamustafapaşaspor Futbol Şube Sorumlusu Veysi Ortak, İstanbul 1.Amatör Küme 9.Grupta elde edilen şampiyonluğu ve altyapılarındaki başarıları değerlendirdi.
Bir üst lige çıkarak elde edilen başarıda birlik ve beraberliğin en büyük paya sahip olduğunu vurgulayan Sarı Yeşilli ekibin Yöneticisi Veysi Ortak, kulüp içinde oluşan güçlü dayanışma ruhunun hem A takımın başarısına hem de altyapının gelişimine büyük katkı sağladığını belirtti.
“Başarılarımız artarak devam edecektir”
Veysi Ortak açıklamasında, “Bu başarı tesadüf değil. Kulüp içinde oluşan birlik ve beraberlik ortamı bizi hedeflerimize taşıdı. Aynı dayanışmayı sürdürdüğümüz sürece Süper Amatör Kümede ve bizim için çok daha önemli olan altyapı kategorilerinde uzun yıllar başarılarımız artarak devam edecektir.” ifadelerini kullandı. Ortak ayrıca, kulüp yönetimi, teknik heyet, futbolcular ve taraftarların aynı hedef doğrultusunda hareket etmesinin Kocamustafapaşaspor’un geleceği adına büyük bir güç olduğunu sözlerine ekledi.
“Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz büyük emek harcadı”
“Altyapıya verdiğimiz önemle birlikte önümüzdeki yıllarda Kocamustafapaşa’nın adından çok daha fazla söz ettireceğine inanıyoruz” ifadelerini kullanan Fatih ekibinin yöneticisi, “Bu başarıda emeği olan herkesi tebrik ediyorum. Başkanımız Umut Gezici başta olmak üzere tüm Yönetim Kurulumuz sezon boyunca çok büyük emek harcadı. Takıma ve camiaya sahip çıktılar. Teknik direktörümüz Abdülkadir Savsa ile Antrenörümüz Ömer Üztek’i de ayrıca tebrik ediyoruz. Yaş ortalaması 19 olan çok genç bir takımla mücadele ettik ve buna rağmen lig sona ermeden şampiyonluğa ulaştık. Takımın neredeyse tamamı kendi altyapımızdan yetişen oyunculardan oluşuyor. Bu bizim için ayrı bir gurur kaynağı” şeklinde konuştu.
“Altyapımız ile gurur duyuyoruz”
Kocamustafapaşa’nın geleceği için önemli adımlar attıklarını belirten ve gelecek sezon da 8 farklı kategoride liglere katılmaya devam edeceklerini aktaran Veysi Ortak “Şu anda 350’yi aşkın futbolcumuz bulunuyor ve altyapımız ile gurur duyuyoruz. Kulübümüzün düşüncesi bu sayıyı arttırmak ve nitelikli oyuncular yetiştirmeye devam etmek. Önümüzdeki sezon yine kendi futbolcularımızla birlikte Süper Amatör Kümede mücadele etmek istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda ligi başarıyla tamamlayan A takım oyuncularımızın daha fazla maç yaparak gelişmesi için çeşitli çözümler ürettik.” dedi.
Veysi Ortak son olarak şunları kaydetti: Kulübümüzün temelini daha da sağlamlaştırdık. Uzun vadeli ve planlı bir çalışma yürütüyoruz. Kocamustafapaşa’da yetişen oyuncular hem Kulübümüze hem de Türk futboluna önemli katkılar sağlayacaktır. Gençlerimize güvenmeye devam edeceğiz.
Ali Kemal Demir

