Dolar 43,4899
Euro 51,9198
Altın 7.291,61
BİST 13.831,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 9°C
Paz 7°C
Pts 6°C
Sal 6°C

Ortaköy sahasında sonlarda coştu

19 Ocak 2026 11:50
A+
A-

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup’ta Ortaköy, 76. dakikadan sonra ortaya koyduğu futbol ve yüksek tempo ile sahasında Kuzguncuk’u 2-1 mağlup etti.

Son bölümde gelen gollerle oyunun kontrolünü tamamen eline alan kırmızı-beyazlılar, kritik mücadeleden üç puanla ayrılarak gücünü bir kez daha gösterdi. Maç sonunda Ortaköy cephesi, bu önemli galibiyeti büyük coşku içinde taraftarıyla birlikte kutladı.

Beşiktaş temsilcisine galibiyeti getiren golleri, 76. Dakikada Sergen Karcıoğlu ile 87.dakikada Baran Tümen kaydetti. Sezon sonunda Kulüp ismi Kuleli olması beklenen Kuzguncuk’un sayısı 46.dakikada Azat Mengüç’ten geldi.

Kırmızı beyazlılar bu galibiyet ile puanını 33 yaparak kendisine 5’nci sırada yer buldu. Üsküdar temsilcisi Kuzguncuk ise 17 puanda kaldı.

Ali Kemal Demir

error: İzinsiz kopyalanamaz!