Ortaköy sonlarda kazandı
İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele edecek takımlardan Ortaköy ve Gültepespor, hazırlık maçında karşılaştılar.
Beşiktaş Belediyesi İsmet İnönü Tesislerinde oynanan maçı Gültepespor taraftarları da takip ederek takımlarına destek olurken, maçın son 10 dakikasına 1-0 geride giren Ortaköy üst üste bulduğu gollerle sahadan 3-1’lik üstünlükle ayrıldı.
Ortaköy-Gültepe mücadelesi umut verdi
Sezon hazırlıklarını Mehmet Uğurluel yönetiminde sürdüren ve genç bir kadroyla mücadele edecek olan Ortaköyspor, ortaya koyduğu futbolla yeni sezon öncesi umut verdi. Kırmızı-beyazlı Beşiktaş temsilcisi, Gültepespor karşısında sergilediği mücadele ve oyun anlayışıyla izleyenlerden olumlu not aldı.
Ahmet Altıntaş yönetimindeki Gültepespor ise yeni sezon öncesinde kadrosunu önemli isimlerle güçlendirmiş göründü. Sarı-siyahlı Kağıthane temsilcisinin kadrosuna kattığı Durmuş Gönül, Sergen Karcıoğlu, Ebubekir Köse, Baran Tümen, Sezer Erdoğan, Ufuk Orhan, Kerem Canpolat ve Uğur Ahlat gibi oyuncular, takımın hedefleri konusunda da iddiasını ortaya koydular.
İki takımın karşı karşıya geldiği hazırlık maçında hem Ortaköyspor’un genç ve dinamik yapısı hem de Gültepespor’un tecrübeli isimlerle güçlendirdiği kadrosu dikkat çekti. Sahaya yansıyan futbol, sezon öncesi hazırlık maçı olmasına rağmen izleyenler tarafından beğeniyle karşılandı.
Gültepe taraftarına ayrı parantez
Karşılaşmada bir parantez de Gültepespor taraftarına açmak gerekiyor. Hazırlık maçı olmasına rağmen takımlarını 90 dakika boyunca yalnız bırakmayan sarı-siyahlı taraftarlar, tribündeki desteğiyle dikkat çekti. Görünen o ki sarı-siyahlılar, yeni sezonda yalnızca sahadaki kadrosuyla değil, tribündeki gücüyle de mücadele edecek.
Ali Kemal Demir

