Vefa ikinci devre işi bitirdi ve ligde kaldı
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 29. hafta maçında sahasında Uzunköprü’yü konuk eden Vefa, karşılaşmayı ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 kazanarak puanını 42’ye yükseltti ve gelecek sezon da Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmeye hak kazandı.
Ligin ilk devresinde Edirne’de oynanan mücadeleyi ise Uzunköprüspor 4-1 kazanmıştı.
Yeşil-beyazlılara galibiyeti getiren goller, son haftaların formda ismi Burak Çelik’ten geldi. Burak Çelik, 49 ve 76’ncı dakikalarda attığı gollerle takımına üç puanı kazandırdı.
Ligin son haftasında ligden düşen Çatalca’ya konuk olacak Vefa, Uzunköprü galibiyeti ile ligde kalmayı matematiksel olarak garantiledi.
Fatih temsilcisinde maçtan önce eski yönetim kurulu üyesi ve 50 senedir Vefa maçlarını takip eden Şefik Esmer’e, Kulüp Başkanı Özer Sarı, Başkan Vekili Ömer Saltuk Toksoy ve Başkan Yardımcısı Fikret Bircan tarafından plaket takdim edildi.
Ali Kemal Demir

