Yenişehirspor başarısını sürdürmek istiyor
İstanbul 2.Amatör Ligde sadece bir sezon kalan ligdeki tüm maçlarını kazanarak şampiyon olan iki takımdan birisi olan Yenişehirspor’da, iç transfer görüşmeleri başladı.
Bu sezon mücadele ettiği 11.Grupta 18 maçın tamamını kazanan, bu maçlarda 94 gol kaydedip kalesinde 18 gol gören Beyoğlu ekibi rekor kırarak şampiyon olmuştu.
Yeşil-Beyazlılar, geçtiğimiz sezon faal futbolu bırakan ve bu sezon ilk defa Antrenörlük yapan genç teknik adam Arif Tırıl’ın yönetiminde çok iyi bir sezon geçirmiş ve şampiyonluk kupasını Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’in elinden almıştı. 78 yıllık geçmişi olan Yenişehirspor’da Umut Cemil Kaya 31 gol ve Mahmut Gerdan ise 25 gol ise sezona damga vururken, Kaleciler Emirhan ve İbrahim başta olmak üzere tüm futbolcular canla başla mücadele etmişlerdi.

İç transfer görüşmelerine başladıklarını belirten Yenişehirspor teknik direktörü Arif Tırıl, “Tüm oyuncularımıza, Başkanımıza ve Yöneticilerimiz ile sponsor olarak Yenişehirspor’a destek olanlara teşekkür ederiz. Biz çok iyi bir takımdık, şimdi çok iyi bir aileyiz. Tüm futbolcularımızın talipleri var ancak sporcularımız önceliği bize bıraktılar. İyi olan takımımızı koruyup aynı başarıyı 1. Amatör Ligde de yakalamak istiyoruz” dedi.
AmatorLig.Net

