Dolar 32,4470
Euro 34,7327
Altın 2.436,33
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

1877 Alemdağspor eli boş döndü

A+
A-
01.09.2019

3. Lig 2. Grup 1. hafta mücadelesinde Belediye Derincespor, İstanbul temsilcisi 1877 Alemdağspor’u konuk etti. Maça etkili başlayan Derince ekibi, rakip kalede tehlikeli ataklar yakalasa da net gol pozisyonu yakalamakta sıkıntı yaşadı. İlk 15 dakikalık baskıda kalesini gole kapayan konuk Alemdağ, oyunun sonraki sürecindeki maça ortak oldu ve bazı anlarda gole çok yaklaştı. Kalesini gole kapatan Enes Çetin, takımının oyunda kalmasını sağladı. İlk yarını son 15 dakikasına girilirken sağ kanattan Melih İnan kendine has çalımları ile topu ceza sahasındaki Emre Turgut ile buluşturdu. Topu önünde bulan Emre, sakin ve net bir vuruş ile topu filelere yolladı ve Belediye Derincespor’u 1-0 öne geçirdi.


İlk yarı bu skor ile tamamlanırken ikinci yarıya Derincespor ilk yarıda olduğu gibi yine istekli başladı. Agresif bir oyun sergileyen ve sarı kartlara maruz kalan konuk ekipte dakikalar 75’i gösterdiğinde Gür Ege Gürel, Melih Inan’a yaptığı hareket sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Rakip yarı saha çizgisine yakın mesafeden kazanılan serbest vuruşu 65’inci dakikada oyuna giren Özkan Toprak, üst direğin oraya göndererek skoru 2-0’a taşıdı. Kalan dakikalarda her iki takımda skoru değiştiremedi ve maç Belediye Derincespor’un her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Tarihinde ilk kez profesyonel lig maçına çıkan sarı-lacivertliler, sezona harika bir başlangıç yaptı.


STAT: Derince Doğal çim
HAKEMLER: Özgür Reha Alıcı ***, Mehmet Pekmezci ***, Yasin Kılıç ***
BELEDİYE DERİNCESPOR: Enes Çetin ***, Bahtiyar Yıldırım ***, Muhammet Fatih Yıldırım Efe Karaoğlu **, Aykut Aslan ***. Sercan Uslu ***, Yunus Özdemir ***, Yiğitali Bayrak *** (Dk. 75 Rıdvan Aykan **), Emre Turgut ** (Dk.65 Özkan Toprak), Melih İnan *** (Dk. 85 Osman Kerem Akyol *), Recep Akkemik ***
1877 ALEMDAĞSPOR: Enes Ünal **, Zekeriya Kacaroğlu ***. Cenkay Akdoğan ***, Gür Ege Gürel ***, Erhan Göç **, Mert Sarı ***, Alp Huy **, Ahmet Gündoğdu ***, Çağlar Özel **, Enes Çavuş *** (Dk.65 Muhammed Ocak), Alper Atay ** (Dk. 46 Caner Demircan **)
GOLLER: Dk. 32 Emre Turgut, Dk. 76 Özkan Toprak
SARI KARTLAR: Gür Ege Gürel, Ahmet Gündoğdu, Erhan Göç (Alemdağ), Yiğitali Bayrak, Rıdvan Aykan (Derincespor)
KIRMIZI KART: Dk.75 Gür Ege Gürel (1877 Alemdağspor)

Umut Karagöz






YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!